Hotel Ukraina Moskva2

Kåret til Russlands ledende luksushotell

Radisson Royal Hotel Moskva, tidligere Hotel Ukraina, er kåret til Russlands ledende luksushotell, ifølge World Travel Awards.

Publisert

Radisson Royal Hotel er et landemerket i den russiske hovedstaden.

– For oss betyr luksus oppmerksomhet på selv den minste detalj, det betyr å oppfylle alle våre løfter til gjestene, samt og være forberedt til og tilfredsstille alle deres behov. Det viktigste er hovedinntrykket, hotellets omgivelser, og vi er stolte over at innsatsen vår har blitt hyllet med en sånn pris, sa Wolfgang Nitschke, administrerende direktør på Radisson Royal Hotel, Moskva.

Iherdig laginnsats

Prisen hyller også tre år med iherdig arbeid for å renovere hotellet, og betyr takk og motivasjon til de 1500 ansatte, som har gjort hotellet til et forbilde innenfor eleganse, behag og service blant de beste i verden.

World Travel Awards

World Travel Awards er en internasjonal organisasjon som appellerer til innovasjon og kreativitet, og oppfordrer hoteller til å gi de reisende den beste kvalitet og pris, dermed sikres også konkurransen verden over. Prisutdelingen til fant sted i Antalya i Tyrkia i høst.

World Travel Awards ble grunnlagt i 1993 og er i dag regnet som den største prisen et reiseselskap kan motta. Foreningens jury består av fagfolk fra reise- og turist industrien, hvilket inkluderer 183 000 turistorganisasjoner, reiseagenturer og transportfirmaer fra 160 land.

Les mer om luksuskåringen her

Rezidor Hotel Group

The Rezidor Hotel Group har i dag flere enn 400 hoteller i drift eller under utvikling med over 86 300 rom i over 60 land.

I Europa, Midtøsten og Afrika har Rezidor følgende varemerker i sin hotellportefølje; Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites.

Rezidor har inngått en global lisensavtale med motehuset Missoni om utvikling og drift av en kjede med livsstilshoteller under navnet Hotel Missoni.

I 2006 blev Rezidor notert på den svenske børsen. Carlson Companies er hovedaksjonær.

The Rezidor Hotel Groups hovedkvarter ligger i Brussel i Belgia.

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS