BestWesternNordlysHotelAlta

Best Western ekspanderer i nord

Best Western Hotels Norway ønsker å ha godt fotfeste over hele landet, og Nord-Norge er et satsningsområde for kjeden. Nå er Best Western igjen også representert i Finnmark i og med at Best Western Nordlys Hotell Alta er knyttet til hotellkjeden.

Publisert

Best Western Nordlys Hotel i Alta.

Best Western Nordlys Hotell Alta ligger i Bossekop, et av Altas tre sentre. Alta er et knutepunkt i Finnmark fylke, og tiltrekker seg yrkestrafikk så vel som turister.

Best Western Nordlys Hotell Alta er et moderne hotell med lange tradisjoner. Rommene har god standard, og restauranten serverer hjemmelaget mat.

38 rom

Totalt har hotellet 76 senger fordelt på 38 rom, med tilknytning til fasiliteter som bar, solarium, sauna og boblebad.

Mange av rommene har utsikt over Altafjorden, som i sommerhalvåret ofte er badet i fantastisk midnattssol. Hotellet har to store og behagelige konferanserom, med kapasitet opptil 65-70 personer, samt et mindre møterom.

- Vi har store forventninger til medlemskapet i Best Western. Spesielt ønsker vi oss drahjelp på turoperatørmarkedet, og vi ser fram til å dra nytte av nettverket innen kjeden, både med tanke på opplæring, tilknytning til det internasjonale markedet og utveksling av ideer og erfaringer med kolleger fra de andre medlemshotellene, sier direktør Tor-Arne Pettersen.

Tilbake i Finnmark

- Med Best Western Nordlys Hotell Alta er kjeden igjen representert i Finnmark, og dette er nok et skritt på veien til å styrke vår posisjon også i den nordligste delen av landet vårt, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

Veksten Best Western Hotels har hatt i Norge det siste halvannet året viser at stadig flere hoteller ser viktigheten av å være med i en internasjonal kjede der man drar nytte av et av verdens beste reservasjonssystemer samtidig som man beholder full kontroll over eget produkt.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS