Ullensvang Hotel
Ullensvang Hotel

Nye medlemmer i De Historiske Hotel & Spisesteder

De Historiske Hotel & Spisesteder har etter rekordstor interesse fra mange ulike søkerbedrifter siste året – innvilget opptak av Hotel Ullensvang og Augustin Hotel er hotellmedlemmer i De Historiske Hotel & Spisesteder. – Det er rekordstor interesse fra mange ulike søkebedrifter det siste året, sier administrerende direktør for De Historiske Hotel & Spisesteder, Nils Henrik Geitle.

Publisert

Hotel Ullensvang er nå medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Hotel Ullensvang i Hardanger som har hatt drift siden 1846, representerer en sterk historisk tradisjon som reiselivsbedrift – ikke bare for Hardanger, men også som en viktig representant for norsk reiseliv i flere generasjoner.

Driften blir i dag representert ved Barbara Zanoni Utne og Hans Edmund Utne, femte generasjon hotelleiere.

Les mer om Hotel Ullensvang her

Augustin Hotel i Bergen

"

Augistin Hotel i Bergen er nå medlem av De Historiske.

Augustin Hotel, et moderne byhotell drevet av samme familie siden 1919, med aner tilbake til herberget Altona fra 1614, representerer det hotellet i Bergen som gjennom en årrekke har hatt byens beste belegg.

Hotellet er også et av de få hoteller i Norge som har ”2 glass” i Wine Spectactor for sin fremragende vinkjeller, en utmerkelse som setter hotellet i en særdeles sterk posisjon, og det er da en av fire i Norge som har denne utmerkelsen.

Hotellet ledes og eies i dag av Kjetil Smørås som er fjerde generasjon. Hotellet er fra 1909, og i familiens eie siden 1919. Smørås overtok også for den del år tilbake Grand Hotel Terminus, som også er medlem av De Historiske.

Les mer om Augustin Hotel her

Stor søkermasse

De Historiske har de siste fire årene utviklet en unik kvalitetsstandard for ”Historisk Kvalitet”. De Historiske er et kvalitetsmerke – et løfte om en helt bestemt opplevelseskvalitet for alle gjester som besøker medlemmene.

"

Administrerende direktør for De Historiske Hotel & Spisesteder, Nils Henrik Geitle.

– Responsen fra kvalitetssøkende målgrupper, både fra et sterkt hjemmemarked – men også fra et krevende internasjonalt turistmarked viser at gruppens fokus på kvalitet gir resultater.

- Det kan for øvrig informeres om at De Historiske fikk 43 henvendelser om medlemskap i 2009. Det er derfor en glede å ønske Hotel Ullensvang og Hotel Augustin velkommen, som nye medlemmer fra 2010, uttaler Geitle.

Les mer om De Historiske Hotell & Spisesteder her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS