Comfort Eskilstuna Lobby

Comfort Hotel Eskilstuna har åpnet

I november åpnet hotelldirektør Irja Bäckström dørene til Comfort Hotel Eskilstuna. Med 120 totalrenoverte rom, nye konferanselokaler og en rocka lobby med matsal, bar og lysende resepsjon, er den tidligere branntomta, nå Eskilstunas største og mest moderne hotell.

Publisert

Fra resepsjonen på Comfort Hotel Eskilstuna.

- Det føles fantastisk endelig å åpne et nytt og energisk hotell. Vi har fått en super mottakelse fra både våre gjester og Eskilstunas innbyggere. Nå gjør vi klart til en åpningsfest. I disse rocka lokalene er det for øvrig litt fest hver eneste dag, sier Irja Bäckström, hotelldirektør Comfort Hotel Eskilstuna.

Fønix-hotellet

I februar 2009 opplevde Bäckström marerittet alle hotelldirektører frykter. Det begynte å brenne i Quality Hotel Stadt.

Les også: Storbrann i svensk Stordalen-hotell

De ansatte fikk alle gjestene uskadet ut før flammene tok over, men Bäckström sto igjen med en branntomt og en stab med helter uten arbeidsplass å gå til. Politiet gikk raskt ut med bekreftelsen om at brannen var påsatt.

Les også: Gjester og ansatte i god behold etter brannen

Da inviterte hotellets ansatte alle byens borgere til frokost på torget i Eskilstuna, en manifestasjon mot vold og kriminalitet i byen. Saken regnes fremdeles som uoppklart, men bygget som ble minst brannskadet, er totalrenovert og blitt til et helt nytt og moderne hotell. Nye Comfort Hotel Eskilstuna har brannvarslere i alle rom. Fire av de 13 ansatte jobbet ved gamle Stadt.

Tøff tid

- Det har vært en tøff tid, men jeg har satt stor pris på all støtten fra byen. Vi fikk enorm respons da vi søkte etter medarbeidere tidligere i høst. Hotellet vil alltid ha med seg sin spesielle historie, men nå er vi mest opptatt av å se fremover. Den flotte utsikten er den samme. Det er også den gode stemningen. Resten er helt nytt og utrolig kult. Jeg håper og tror all energien smitter over på gjestene, sier Bäckström.

Rocka businesshotell

"

Fra den spesielle lobbyen på Comfort Hotel Eskilstuna - med fototapet på veggen.

Comfort Hotel Eskilstuna har 120 rom, konferanselokaler og en stor lobby med bar, kafé og matsal, samt en stor, lysende resepsjon. Rommene har 60-talls inspirert fototapet på veggene.

Med flipperspill i lobbyen, Elvis på høyttalerne og Joe Strummer fra Clash i heisen, er Comfort Hotel Eskilstuna et rockehotell i stil med de øvrige nye tilskuddene i Comfort-kjeden. 23. november blir det liverock på taket. Da er det klart for den offisielle åpningsfesten.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS