Copperhill The Villa
Copperhill The Villa

Copperhill åpner dørene til Stordalens villa i Åre

Nå kan kresne fjellfarere leie seg inn på den omtalte hytta til Petter A. Stordalen i Åre. Det er Copperhill Mountain Lodge som driver og leier ut den 700 kvadratmeter store fjellhytta. Tømmerhytta har spektakulær innredning og storslagen utsikt. Navnet er kort og godt The Villa.

Publisert

Copperhill The Villa. (Foto: Hotellet)

Copperhill The Villa ligger på toppen av Åre-Björnen, er nærmeste nabo med Copperhill Mountain Lodge og Åres skiheiser.

Moderne arkitektur

The Villa er en eksklusiv tømmervilla med moderne arkitektur, som det er mulig å leie hele året.

- Copperhill The Villa er perfekt for storfamilien som ønsker en avslappende og elegant ferie eller for bedrifter som ønsker å skjemme bort sine ansatte med eksklusive omgivelser, sier Petter A. Stordalen om Copperhill The Villa i en pressemelding.

Dristig design

Anemone Wille Våge står bak interiøret i The Villa. Hun er kjent for dristige design og nytenkende konsepter.

Når jeg kommer til The Villa, er det litt som å komme hjem, sier Petter A. Stordalen.

- Vi ønsket å skape noe som var ulikt alt annet i Skandinavia - et tidløst og eksklusivt vinterresort i hjertet av Åre. Når jeg kommer til The Villa, er det litt som å komme hjem, sier Stordalen.

Kapasitet for 16 personer

Copperhill The Villa har kapasitet for opp til 16 personer og har blant annet åtte soverom, kjøkken, spa, treningsrom, konferansemuligheter og personlig tilpasset service. Gjesten kan velge mellom å ha en privat kokk i villaen, catering via Copperhill Mountain Lodge eller å lage maten selv.

The Villas gjester tilbys mulighet til helikoptertransport, spabehandling, barnepass, privat skilærer samt jakt- og fiskeguide.

Powered by Labrador CMS