Thon hotels

Designpris til Thon Hotels for lønnsom nettløsning

Thon Hotels og ikt-selskapet Logica vant prisen Design Effekt for hotellkjedens nye nettsider. De nye nettsidene har bidratt til over 50 prosent omsetningsvekst på nett for Thon Hotels.

Publisert

Design Effekt-prisen deles ut i forbindelse med Næringslivsdagen, på vegne av Norsk Designråd. Markeringen har som mål å vise hvordan næringsrettet design kan forsterke vekst og lønnsomhet.

Kundevennlige nettsider

− Vi er svært fornøyde med de nye nettsidene våre og er glade for å motta denne utmerkelsen. Vi har satset på å lage kundevennlige nettsider og det har gitt meget gode resultater, sier Kjartan Dannatt, webredaktør i Thon Hotels.

Thon Hotels mottar prisen for tydelige og dokumenterte resultater i forbindelse med lansering av nytt design på sine nettsider. Fra den nye nettløsningen ble lansert i 2009, har Thon Hotels økt sin omsetning på nett med hele 51 prosent.

Gir resultater

– Thon Hotels har bevist at strategisk satsning på nettløsninger gir konkrete resultater, og kan nå offisielt kalle seg en av Norges aller beste på å skape lønnsomhet gjennom å investere i design, forteller Marte Grevsgard, prosjektleder i Norsk Designråd.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS