First Hotel logo
First Hotel logo

First Hotels kåret til beste hotellkjede i Danmark

Den norskeide hotellkjeden First Hotels ble torsdag kveld nok en gang hedret med prisen ”Danmarks Beste Hotellkjede” av Danish Travel Awards. Det er 15. gang aktørene i bransjen hedres med priser for å fremme dansk reiseliv. Medarbeidere hos mer enn 800 danske reisebyråer kårer de beste leverandørene i reiselivsbransjen.

Publisert

Foto: Morten Holt

First Hotels har vunnet prisen fire ganger tidligere.

Både i 2009, 2008, 2007 og 2005 stakk First Hotels av med prisen i denne kategorien.

I hard konkurranse med de andre hotellkjedene, ble First Hotel stemt frem som den beste hotellkjeden i Danmark.

First Hotels markerer seg i Danmark

- Vi er selvfølgelig veldig glade for at vi enda en gang vinner denne utmerkelsen. Det er en bekreftelse på at vi gjør det riktig når vi nå mottar prisen for fjerde året på rad og femte totalt. Faktisk var halvparten av våre danske hotell nominert i kategorien Beste Hotell. Både First Hotel Skt Petri og First Hotel Vesterbro var nominert som beste hotell i København og First Hotel Grand i Odense var nominert til beste hotell utenfor København, uttaler Michael Telling, administrerende direktør i First Hotels.

Michael Telling, administrerende direktør i First Hotels.

- I tillegg er det svært gledelig at Lisbeth Simonsen, for tredje året på rad, er blitt kåret til Danmarks beste selger i reiselivsbransjen. En fantastisk prestasjon, som vi er veldig stolt over, uttaler Michael Telling, administrerende direktør i First Hotels.

Den gode gjesteopplevelsen

– At bransjen mener vi skiller oss ut positivt i forhold til andre hotellkjeder, betyr naturligvis veldig mye for oss. Vi er ydmyke i forhold til den tilliten bransjen viser oss, og jeg vil derfor gjerne takke for de mange stemmene First Hotels fikk. Mest av alt er dette dog en pris til alle våre medarbeidere. Det er de som skaper den gode gjesteopplevelsen, sier en stolt Michael Telling.

Danish Travel Awards er en årlig prisutdeling, der ansatte i reisebransjen kårer de beste leverandører i ulike kategorier. Mer enn 350 innbudte gjester var i år til stede på arrangementet, som fant sted i København 7. oktober 2010.

First Hotel Skt. Petri for nylig blev kåret til Skandinavias beste businesshotel av CNBC Business. Nylig ble også First Hotel Milennium kåret til beste forretningshotell i Norge.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS