Eyvind Hellstrøm Bagatelle

Hellstrøm slakter Sveaas i bok om Bagatelle

I en ny bok om Bagatelle beskriver stjernekokk Eyvind Hellstrøm tiden som daglig leder og kjøkkensjef på stjernerestauranten som en kamp, skriver Dagens Næringsliv. Boka er stjernekokkens 14. i rekken.

Publisert

Eyvind Hellstrøm. (Foto: Morten Holt)

- Sveaas ville bare pynte blazeren sin med stjernene. Som en knapphullsblomst, skriver DN.no.

- På den ene siden står man med en bedrift med 25 arbeidsdyr, på andre siden står et holdingselskap som ikke bryr seg om driften og ryktet utad, skriver Hellstrøm i boken om Bagatelle.

Les også: Slutt for Hellstrøm etter 27 år på Bagatelle

Da Sveaas kom inn på eiersiden i restauranten og så kunsten på veggene, skal han ifølge Hellstrøms bok ha sagt:

"

Inne på Bagatelle. (Foto: Morten Holt)

- I denne restauranten skal det bare henge kunst som er min. Nå er det min restaurant, og jeg skal bare ha mine ting her. Skjønner?

Hellstrøm skriver også ifølge Finansavisen at "Christen Sveaas gjorde det til en sport å klage når det var noe han ikke var fornøyd med", og at "Han er kongen blant klagere".

Les også: Per Blomqvist skal lede nye Bagatelle

En annen inntektskilde

I boken skriver han Hell strøm at han etter hvert var nødt til å skape sin egen inntektskilde. Det gjorde han ved å skrive bøker.

Les også: Stort underskudd for Bagatelle

Denne uka lanserte han sin 14. bok på 10 år, som enten er skrevet alene eller med medforfattere. Ifølge DNs beregninger har Hellstrøm tjent nesten ni millioner kroner på boksalg de siste ti årene.

Les hele saken på DN.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS