Myhregaarden Apartments1

Hotellapartments ny nisje

Nylig åpnet Myhregaarden Apartments, en underavdeling av Myhregaarden Hotel i Stavanger. Leilighetshotellet består av 14 rom og 24 senger, og er beregnet for langtidsleie. Det er Anders Hjortenberg Nilsen som leder nyskapsningen. Parallelt med lederjobben er han også hotellfagskoleelev, og skriver en bacheloroppgave om sitt arbeid.

Publisert

Anders Hjortenberg Nilsen leder Myhregaarden Apartments i Stavanger. (Foto: Privat)

– Vi opererer i et spennende og utfordrende marked som byr på mange muligheter. Leilighetshoteller tror jeg er noe vi kommer til å se mer av i fremtiden, og er en voksende nisje, særlig i de store byene, mener Hjortenberg Nilsen.

Myhregaarden Apartments består av 14 leiligheter med totalt 24 soverom. Leilighetene ligger i gåavstand til hele byens fasiliteter og selvfølgelig Myhregaarden Hotell, som åpnet i august 2008.

Imøtekomme etterspørselen

– Vi har hatt stor suksess og har stor tro på fremtiden. Vi utvider derfor med en ny avdeling, med hensyn til Stavangers omdømme som opplevelses- og konferansedestinasjon, samt evnen til å imøtekomme stor pågang i etterspørselen etter hotellrom.

Fra Myhregaarden Apartments i Stavanger. (Foto: Privat)

Myhregaarden Apartments skal speile Myhregaarden Hotels kvalitet, fra en litt annen side og perspektiv, opplyser Hjortenberg Nilsen.

Langtidsleie

Myhregaarden Apartments vil i hovedsak satse på langtidsleie (3-6 uker), men vil også substituere med korttidsleie (minimum 3 netter) etter behov, i samarbeid med hotellet.

– Hovedvekten av kundene bor fra 3 til 30 dager, men vi stiller opp for kunder som ønsker å bo i pressdagene tirsdag-torsdag, ved ledig kapasitet, sier han.

Han forteller videre at dette også er et alternativ for bedrifter som trenger plass til sine utenlandske medarbeidere som kommer til Norge. Enten det er for kortere eller lenger perioder. Leilighetene passer for deg som ønsker å jobbe eller å se på tv i en sofakrok i en varm stue foran peisen, lage mat på et fullt utstyrt kjøkken og allikevel ha mulighet til å kunne legge seg på et separat soverom.

Personlig service – i leiligheter

I leilighetshotellet får gjesten selv muligheten til selv å bestemme hvor mye service det skal være.

Alle leiligheter er utstyrt med naturgasspeis, flatskjerm-TV og kanalpakke, dvd-spiller, musikkanlegg og trådløst internett.

– Sammenlignet med de største konkurrentene innenfor leilighetshotellkonseptet vil vi drive på relativt lik måte, men vi vil tilby noe de ikke har. Vi kan tilby personlig service, i tillegg til frokost- og kveldsmatmuligheter, med noe godt i glasset på Myhregaarden Hotell. Dette mener vi er en stor pluss for våre gjester og ikke minst oss selv, melder hotellederen.

Stolte av produktet

Myhregaarden Apartments i Stavanger. (Foto: Privat)

– Vi er stolte av å tilby sentrumsleiligheter med en gjennomgående særdeles høy standard. Leilighetene er beregnet på korte og lange opphold. Vår styrke er at vi driver Stavangers nyeste hotell og kan tilby full service, likeledes som på Myhregaarden Hotell. Du sjekker inn i resepsjonen på Myhregaarden hotell, og spaserer deretter opp til leilighetene som ligger 200 meter fra hotellet. Leilighetsbygget er godt merket slik at det skal være lett å finne og du får også utdelt kart ved innsjekk. Leilighetsbygget ligger i Bergelandsgaten 13, vis à vis Stavanger tinghus. Sikkerheten er godt ivaretatt med sprinkel og brannvarslingsanlegg i hver leilighet, samt eget adgangskort for å komme inn i leilighetsbygget.

– Vi kan skryte av å kunne tilby et fullverdig hotellopphold, i våre leiligheter. Dette er et svært godt alternativ til hotell, for de som liker å bo litt mer privat, skal ha et lengre opphold og for de som er flere og vil bo sammen og trenger større plass, uttaler han.

Alt lagt til rette

– Leilighetene blir levert ferdig oppredd med kvalitetssengetøy, såper og lux badehåndklær fra lokalt vaskeri. Alle leiligheter er utstyrt med naturgasspeis, flatskjerm-TV og kanalpakke, dvd-spiller, musikkanlegg, trådløst internett og deilige svane senger. Du trenger bare å ta med deg klær og toalettsaker. Vi kan også ordne parkering i undreetasje etter ønske. På bestilling kan man også få ytterligere vaskeservice og frokost/kveldsmat på Myhregaarden hotellet. Utvask er inkludert i prisen.

Se mer på www.mgh.no eller www.myhregaardenhotel.no

Se også sak i Horeca nummer 2 2010, som har utgivelse i uke 11.

Bli abonnent på Horeca nå

"
Powered by Labrador CMS