Malangen Brygger

Hotellet ved Malangen Brygger åpner 21. mai i år

Hotellet ved Malangen Brygger litt sør for Tromsø åpnes 21. mai i år. Hotellet, som blir hovedbase for hele det nye anlegget, får en helt unik beliggenhet helt nede i fjæra i Skutvik, om lag en mil nord for Meistervik i Malangen. Bygget får en helt spesiell glassfasade mot fjorden.

Publisert

Hotellet ved Malangen Brygger i Troms åpner i mai i år. En del av anlegget er allerede i full drift. (Illustrasjon: Malangen Brygger)

Hotellet vil tilby følgende fasiliteter: Resepsjon for hele anlegget, bar med 50 sitteplasser, restaurant med plass til 120 personer, uterestaurant med plass til 50 personer og konferanseavdeling med tre konferanserom, der det største tar 120 personer.

Overnatting skjer i leiligheter, hytter og rorbuer.

Åpner spadel i 2011

I løpet av 2011 åpner spadelen av hotellet inklusive 10 spasuiter.

Fjorden med fjellene og den fantastiske Malangen-naturen fremstår som unike kulisser for så vel kurs/konferanser som store selskapsbegivenheter privat eller for bedrifter.

Mye i drift allerede

Til nå er følgende fasiliteter bygget og i drift: 75 boenheter, hvorav sju luksusrorbuer, 27 rorbuer, seks luksushytter, 15 hytter og 20 leiligheter. Totalt dreier det seg om 202 soverom og 330 senger.

I tillegg er det en egen møtehytte med plass til 26 personer, serveringslokalet Bålstue med plass til 36 personer, samt et utebad og badstue med plass til 26 personer.

I tillegg er det bygget kaianlegg med flytebrygger og sløyeskur og det er innkjøpt sju båter for utleie.

117 enheter

Totalt skal det bygges 117 enheter på denne delen av anlegget, så for dem som ønsker en hytte beliggende i fjæra med mulighet for finansiering gjennom leieinntekter, er det fortsatt mulighet, heter det i en melding fra Malangen Brygger.

Hyttefeltet Malangen Panorama

Det er også startet utbygging av et stort hyttefelt ovenfor anlegget.

Her er det nå sju hytter under oppføring, og totalt kan det selges 340 hyttetomter i dette feltet som har fått navnet Malangen Panorama.

Markedet

– Kurs/konferanse samt naturbasert aktivitetsferie vil være hovedsatsingen, men et anlegg beliggende som Malangen Brygger må være aktiv mot alle deler av reiselivsmarkedet om man ønsker å få til en god og lønnsom helårsdrift, opplyser administrerende direktør Dag Høybakk.

– Kostnadsrammen for hotellet uten spadelen er 44 millioner kroner. Totalt er det til nå investert i bygg og infrastruktur cirka 120 millioner kroner. Dette er investeringer som er videresolgt til private og næringsaktører som har kjøpt hytte ved anlegget, opplyser Høybakk.

25 ansatte

I dag er det seks årsverk fordelt på 12 ansatte ved Malangen Brygger. Når anlegget står ferdig, vil antall ansatte ved anlegget komme opp mot 25 personer. Tar vi med samarbeidspartnerne som vi tilbyr aktiviteter sammen med vil antallet ansatte komme opp mot 40 personer.

Powered by Labrador CMS