Icebar Oslo1 nett
Icebar Oslo1 nett

Icebar Oslo med ny design

28. oktober er det klart for Icebar Oslo sitt aller første årlige hamskifte. Nytt tema for Oslos mest unike bar-opplevelse er Northernmost Attitude. Icebar Oslo by Icehotel har lokket tusenvis av både Oslo-folk og tilreisende til Kristian IVs gate siden åpningen i november i fjor.

Publisert

En sentral del av Icebar-konseptet er at temaet endres én gang i året og ledende designere inviteres til å skape et helt nytt interiør og skulpturer.

I Oslo skjer det første hamskiftet nå i høst med nyåpning 28. oktober.

60-70 tonn is

Northernmost Attitude er det nye temaet i isbaren i Oslo.

– Å besøke Icebar er en opplevelse som skiller seg fra alle andre bar- og restaurantbesøk i Norge. Denne opplevelsen blir enda mer unik ved at vi hvert år skifter tema og re-designer hele baren. At vi har valgt å kalle det nye temaet ”Northernmost Attitude” røper at vi ikke har inngått noen kompromisser, sier daglig leder Joachim Langebrekke Larsen ved Icebar Oslo by Icehotel.

Å besøke Icebar er en opplevelse som skiller seg fra alle andre bar- og restaurantbesøk i Norge. (Foto: Karine H. Henriksen)

Isbaren i Oslo ble verdens tredje og største Icebar by Icehotel da den åpnet i samarbeid med Thon Hotels i fjor høst. Baren bygges opp fra grunn av med 60-70 tonn is fra Torneelven i Lappland i Sverige, slik at vegger, bardisk, møbler og til og med glass og tallerkener er laget av den samme isen.

Fem minusgrader

Iskunst og utsmykning av is, samt belysning er også en viktig del av Icebar-opplevelsen.

Siste sjanse til å se originalen

Icebar OSLO som holder en temperatur på fem minusgrader, blir dermed det nærmest man kommer å besøke det verdensberømte Icehotel i Jukkasjärvi uten å reise til Nord-Sverige.

– For å lage det nye temaet må vi holde stengt i 10 dager fra 18. oktober. Det betyr at den neste måneden nå blir folks siste sjanse til å se Icebar Oslo før ombyggingen, sier Joachim Langebrekke Larsen.

Om Icehotel

Icehotel er en av Nord-Europas mest kjente landemerker.

Lokalisert 200 km nord for polarsirkelen i Jukkasjärvi, har selskapet blitt kjent for sin innovative kunst i is og snø.

Tilreisende fra hele verden besøker Jukkasjärvi for å se krystallklar is som benyttes som byggemateriale for kunst og større konstruksjoner – i Sverige så vel som internasjonalt.

Icebar by Icehotel er et franchise-konsept som per i dag har etablert seg i København, Tokyo og Oslo.

Thon Hotels

Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge med 59 hoteller.

Thon Hotels har også fire hoteller og to apartments-hoteller i Belgia, samt ett hotell i Nederland.

Kjeden tilbyr samlet 7490 rom i Norge og 1296 i Belgia og Nederland.

Thon Hotels tilbyr hoteller for ulike anledninger og har delt inn kjeden i fire hotellkonsepter; Thon Budget, Thon City, Thon Conference og Thon Resort.

I 2008 hadde Thon Hotels en omsetning på 2,4 milliarder kroner.

Thon Hotels inngår som en del av Olav Thon Gruppen.

Pressemelding

Vil du ha nyhetsbrev fra Horeca. Klikk her

"
Powered by Labrador CMS