Mythos Beach Apollo
Mythos Beach Apollo

Inviterer familier til test av nytt sydenhotell

Til våren står Apollos nye hotell Mythos Beach klart til å ta imot gjester på en av Rhodos fineste strender, Afandou. Nå inviterer Apollo sine kunder til å være med å anmelde hotellet ved åpningen.

Publisert

Slik blir Mythos Beach på Rhodos. Nå inviterer Apollo norske familier til å teste hotellet.

Denne uken går Apollo ut og søker etter reiselystne som vil være med å anmelde nyheten Mythos Beach, et helt nybygget hotell i Afandou på Rhodos hvor det er lagt stor vekt på høy standard og mange fasiliteter.

Apollo har selv vært involvert i planene og utførelsen av ferieresorten på Rhodos østkyst. Når hotellet åpner til våren vil de la sine kunder være med å gi tilbakemeldinger som en siste touch før høysesongen starter.

Storsatsning for Apollo

- Dette hotellet er en storsatsning for oss, sier Helen Begby i Apollo.

– Dette hotellet er en storsatsning for oss. Våre gjesteanmeldere får en svært viktig oppgave når de er på plass. De vil få med seg ulike spørsmål og skal blogge om sine opplevelser på vår nettside www.apollo.no. Deres tilbakemeldinger blir svært verdifulle, og vil hjelpe oss med å gjøre finpussen på hotellet før høysesongen starter, forteller Helen Begby, informasjonssjef i Apollo.

For å være med må man sende inn sitt beste feriebilde, samt skrive litt om hvorfor akkurat de bør reise ned for å være gjesteanmeldere. Det blir avstemning på Facebook, og blant de 40 beste bidragene vil Apollo kåre fem familier som blir gjesteanmeldere.

– De fem familiene blir invitert til en uke på Mythos Beach med All-inclusive i slutten av mai, forteller Begby.

Viktig for ferien

Hotellet blir en stadig viktigere del av ferien og reiseopplevelsen for nordmenn. Apollo’s kunder i Norge velger i majoritet 4- og 5-stjerners hotell på feriereisen. Mythos Beach vil ha store familieleiligheter, hotellrom samt suiter med privatbasseng i vannkanten.

"

Illustrasjon av en av leilighetene på Mythos Beach.

Det er lagt stor vekt på høy standard og kvalitet og hotellet tilbyr en mengde aktiviteter. Foruten strand og badeliv, finnes det blant annet minigolf, joggeløype, treningsbasseng, innendørs basseng, lekeplass, fitness,- og welness senter samt gode turløyper.

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

Apollo

Apollo er en av Norges største turoperatører med 320 000 passasjerer årlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni.

Selskapet ble kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009 og 2010. Den skandinaviske delen av konsernet heter Kuoni Skandinavia og inkluderer Apollo, Kuoni og flyselskapet Novair i Norge, Sverige, og Danmark. Kuoni Skandinavia har nærmere 900 medarbeidere og totalt 1 000 000 reisende til reisemål over hele verden.

I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. I 2009 omsatte Apollo Norge for 1,9 milliarder kroner.

NTBinfo

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS