Marche Kløfta4

Marché brer seg utover landet

Marché brer seg utover landet. By The Way-restaurantene blir sakte, men sikkert omdøpt. Sist ut var Marché på Kløfta, og i løpet av det nærmeste året følger de andre etter. Nylig vant også Marché Rygge Øst/Vest DHL-kåringen for andre året på rad.

Publisert

Marche Kløfta er nå åpnet. (Foto: Morten Holt)

Marché International Ltd, eiet av Møvenpick Holding Ltd. i Sveits, overtok den operative driften av By the Way AS` 12 familierestauranter og tre moteller i Norge under navnet Marché Restaurants Norge AS i september 2006.

Først ute var Marché Grelland, Holmestrand ved Hanekleivtunnelen på E18 i Vestfold, som ble åpnet i juli 2007. Marche Rygge Vest og Øst var den andre og tredje By The Way-restauranten som ble omprofilert Marché i Norge. Det skjedde i midten av februar 2008. Så fulgte Marché Bistro Lier.

Les også: Marché har inntatt Lier

Les også: Marché inntar Norge

Les mer på Marche Restaurants Norge sin hjemmeside her

Ønske om å bli kvalitetsleder

"

De grønne Marche-flaggene vaier på Kløfta. (Foto: Morten Holt)

Marché vært på det norske markedet i snart fire år (ble etablert i september 2006), med et erklært ønske om å bli kvalitetsleder.

Og de er langt på vei. Nylig ble Marché Rygge Vest/Øst (Storebaug like sør for Moss) kåret til landets beste veikro da DHL-guiden kåret de beste restaurantene langs veien i Norge. Marché Rygge Øst/Vest vant også kåringen året før.

Les også: Norges beste veikro

Les også mer på DHLguiden.no

God uttelling

Men også flere av de andre restaurantene fikk maks uttelling og tre stjerner av totalt fjorten utdelte, deriblant nylig omdøpte Marché Kløfta.

Samlet resultat for kjeden:

Tre stjerner: Marché Rygge Øst/Vest, By the Way Nes, Marché Kløfta, Marché Bistro Lier, By the Way Lillehammer.

To stjerner: Marché Holmestrand

En stjerne: By the Way Solli, By the Way Espa, By the Way Lier Sør, By the Way Vestby

"
Powered by Labrador CMS