Måløy2
Måløy2

Nytt Best Western-hotell i Måløy

Best Western Hotels fortsetter den sterke veksten her til lands. Kjeden avsluttet fjoråret med å knytte til seg sitt 28. medlemshotell i Norge, Best Western Måløy Hotell i Sogn og Fjordane.

Publisert

Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway. (Foto: Morten Holt)

– Med Best Western Måløy Hotell har hotellkjeden etter hvert fått meget bra dekning på Vestlandet, og det gir godt grunnlag på gode synergieffekter for hotellene på salgs- og markedssiden, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

"Veksten Best Western Hotels har hatt i Norge det siste året, viser at stadig flere hoteller ser viktigheten av å være med i en internasjonal

Best Western Måløy.

kjede der man drar nytte av et av verdens beste reservasjonssystemer samtidig som man beholder full kontroll over eget produkt“, heter det i en pressemelding.

49 rom

Best Western Måløy Hotell ligger sentralt i Måløy, i Vågsøy kommune.

Hotellet har 100 senger fordelt på 49 rom, samt tre møterom. Det største møterommet har kapasitet for opptil 80 personer. Som på alle Best Western-hoteller, er det gratis trådløst Internett tilgjengelig i alle rommene.

Naturskjønt på Vestlandet

Best Western er etablert i Måløy.

Måløy byr på mange spennende aktiviteter i naturskjønne omgivelser.

I pressemeldingen heter det at Best Western Måløy Hotell har jobbet mye og godt for å bestå Best Westerns kvalitetskontroll, og daglig leder Jorunn Melsether ser nå fram til å begynne å benytte alle Best Westerns systemer.

Hun ser den store fordelen av å være med i en stor kjede med hensyn til salg og markedsføring, det globale reservasjonssystemet, innkjøpsavtaler, et gjennomarbeidet kvalitetssystem og ikke minst et nettverk med kolleger over hele verden.

Powered by Labrador CMS