Tree Hotel Sverige2
Tree Hotel Sverige2

Nytt hotellkonsept i trærne i Sverige

Nå har de norske tretopphyttene til Frode Schei fått sin nordiske konkurrent. Lørdag 17. juli åpnet et helt spesielt overnattingssted like nord for Luleå i Nord-Sverige. Treehotel heter det, og som navnet sier dreier det seg om et hotell med rom i trærne.

Publisert

I denne boksen som henger i trærne, som kalles The Mirrorcube, gjemmer det seg et hotellrom. (Foto: Treehotel)

Treehotel ligger på det lille tettstedet Harads litt nord for Luleå. I første omgang er det bygget fire hotellrom pluss en badstue i trærne, men planen er å bygge ytterligere 20 trerom.

Les også: Frode Schei med tretopphytte i lerkeskogen

Les også: Vandrerhjem i tretoppene

Henger i trærne

De fire trerommene varierer i størrelse fra 15 til 25 kvadratmeter, og henger mellom tre og seks meter opp i de gamle furutrærne.

Treehotel har alliert seg med Brittas Pensionat, som ligger i Harads. Det er her gjestene spiser frokost, og det er også her hotellets betjening holder til.

Fire rom og en badstue

"

The Bord`s Nest er godt kamuflert. Her er det ikke samme panoramautsikt som i The Mirrorcube, men et trill rundt hotellrom er ganske unikt. (Foto: Treehotel)

Det er skandinaviske designere og arkitekter som har tegnet de fire trerommene, og de er alle svært forskjellige. Hvert rom har sitt navn: The Bird`s Nest, The Blue Cone, The Cabin og The Mirrorcube. Dessuten er det bygd en badstue med plass til opptil ti personer, melder DinSide.no

Les mer om Treehotel på deres hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS