Per Blomqvist Bagatelle
Per Blomqvist Bagatelle

Per Blomqvist skal lede nye Bagatelle

Bagatelle åpner dørene igjen i løpet av forvinteren, med svenske Per Blomqvist (39) som daglig leder. Nå trenger restauranten nye folk. – Vi trenger kjøkkensjef, hovmester, sommelier, kokker og servitører, skriver Bagatelle på sine hjemmesider.

Publisert

Per Blomqvist overtar Eyvind Hellstrøms rolle på Bagatelle, som åpner igjen før jul. (Foto: Bagatelle.no)

Den nye daglige lederen, Per Blomqvist, har undervist i drikkekunnskap ved Umeå Universitetet siden 2003, og han har en Fil.Kand. i restaurantkunnskap fra restauranthøyskolen i Grythyttan.

Les også: Nytt Bagatelle-konsept

Med Melker Andersson

Per Blomqvist har de siste 10 årene vært deleier og ledet den suksessfulle restauranten "Swedish Taste" i Gøteborg sammen med Magnus Lindstrøm, men nylig solgte han seg ut av restauranten Swedish Taste i Gøteborg

Fra 1995 til 1998 drev Blomqvist "Restaurangen" i Stockholm sammen med den svenske nestoren Melker Andersson.

"

Uenigheter

Den legendariske restauranten Bagatelle stengte dørene for et knapt år siden, etter uenighet mellom eieren Christen Sveaas og kjøkkensjef Eyvind Hellstrøm.

Les også: Hellstrøm har tatt farvel med Bagatelle

Les også: Slutt for Hellstrøm etter 27 år

Les også: Bagatelle med underskudd

Eyvind Hellstrøm har som kjent satset hardt på den populære tv-serien Hellstrøm rydder opp på TV3, og har også varslet at han ønsker å starte en ny, mer ”folkelig” restaurant.

20 skal ansettes

– Vi skal ansette rundt 20 personer. Rundt halvparten på kjøkken og resten på servering, sier Per Blomqvist til Dagens Næringsliv.

Vil du jobbe på Bagatelle? Les mer på restaurantens hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS