Thon Hotel Prinsen

Prinsen Hotell i Trondheim blir Thon Hotell Prinsen

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Prinsen Hotell, som ligger i sentrum av Trondheim, og har 81 rom. Hotellet er nylig renovert, og sto ferdig nyoppusset i 2009. Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels’ profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Prinsen fra 1. november 2010. Rune Sagen vil fortsette i rollen som direktør for hotellet.

Publisert

Hotel Prinsen blir et Thon-hotell fra 1. november.

- Thon Hotels har lenge vært på utkikk etter et konferansehotell i Trondheim. Prinsen Hotell har en av Trondheims største konferanse- og selskapsavdelinger, og bidrar til at vi nå kan tilby et komplett utvalg av hoteller i denne viktige byen, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Conference-konseptet

Thon Hotel Prinsen blir en del av konseptet Conference, som består av profesjonelle konferansehoteller med lang erfaring i å skreddersy arrangementer, kurs og konferanser. Thon Hotels har fra før av Budget-hotellet Thon Hotel Trondheim og City-hotellet Thon Hotel Gildevangen i Trondheim.

- Vi har over mange år hatt et godt samarbeid med Thon Hotels gjennom våre Egon-restauranter, og er svært glade for at Prinsen Hotell blir en del av Thon Hotels som landsdekkende, profesjonell hotellkjede, sier Roger Halshamn, i Norrein-gruppen, som eier driftsselskapet.

Hotel Prinsen

Hotellet består av 81 moderne rom og har ifølge pressemeldingen fra Thon en av Trondheims største kurs- og konferanseavdelinger. For selskaper og banketter er det plass til 450 personer i eget lokale. Hotellet har et godt restauranttilbud med blant annet Egon Restaurant, byens eldste pub, Kieglekroa og byens nye Fine Dining Restaurant; ELD Restaurant og Bar, som åpner januar 2011. Det er gratis trådløst nettverk på hele hotellet og gode parkeringsmuligheter.

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 60 hotell i Norge, ett hotell i Sverige, fire hotell i Brussel og ett hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget (smart og enkelt), City (komfort i sentrum), Conference (P rofesjonelle møteplasser) og Resort (Tett på naturen).

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS