Rezidor Brain Food NETT

Rezidor med nytt matkonsept: Brain Food

Radisson Blu-hotellene innfører, som de første, det nye matkonseptet Brain Food som standard møteforpleining. Konseptet skal sikre kropp og hjerne de beste betingelser, så møtedeltakere kan holde seg friske, opplagte og konsentrerte hele dagen.

Publisert

Rezidor med Brain Food. Her blant andre sjefskokk Morten Winther på Radisson Blu Århus, sjefskokk Jan Petersen på Radisson Blu Falkoner og ernæringsekspert Christian Bitz. (Foto: Rezidor)

Hva er det perfekte utgangspunkt for et godt møte? En god start er høy hjerneaktivitet, optimal konsentrasjonsevne og stabilt blodsukker hos møtedeltagerne.

Denne uken lanserte de fire Radisson Blu-hotellene i København og Århus, som de første i Danmark, det unike konseptet Brain Food. Det skal sikre optimale rammer for at møtedeltagere holder seg på topp hele dagen.

Hjerneføde

Konseptet er utformet i samarbeid med ernæringseksperten Christian Bitz, som understreker at ”hjerneføde” handler om sunnhet, smak og velvære med fokus på økt opplagthet og overskudd hos møtedeltagere.

– Brain Food er et holistisk forpleiningskonsept, som konkret betyr mer fisk, fullkornsprodukter, frukt og grønt, uten at gå på kompromiss med god smak. Det er smak og sunnhet i utsøkt symbiose. Jeg står 100 prosent inne for at møtedeltagerne på Radisson Blu føler seg friskere og mer opplagte hele dagen, sier Christian Bitz.

Brain Food kan kort beskrives ut fra seks retningslinjer:

* Mer fisk, fullkorn, egg, frukt og grønnsaker

* Primært lokale og friske råvarer

* Rene råvarer med minimal industriell prosessering

* Mindre kjøtt og alltid et fettindhold på maks 10 %

* Naturlig søtet og aldri mer end 10 % tilsatt sukker

* Fokus på kvalitets- og smaksopplevelser, som skjerper sansene

Optimale betingelser for møtet og kurset

Fremover vil konseptet være standard møteforpleining på de fire Radisson Blu hotellene i København og Århus, og Peter Laursen fra Radisson Blu i Århus understreker, at det nye konseptet er en del av hotellkjedens forsøk på å gi møtedeltagerne optimale betingelser for suksessfull møte- eller konferanseopplevelser.

– Vi har hele tiden fokus på å forbedre vår service og kvalitet, og dialogen med våre møtekunder har vist at en optimalisering av utbyttet av møtene har hatt høyeste prioritet. Brain Food er skreddersydd til dette ønske, da forpleiningen sikrer at innlæring og konsentrasjon hos møtedeltagerne holdes på topp, sier Peter Laursen.

Konseptet ble presentert på et eksklusivt pressearrangement i København i går. Christian Bitz presenterte og serverte Brain Food-godbiter.

Brain Food vil være standard på følgende hotell:

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Frederiksberg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

Radisson Blu Royal Hotel, København

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Århus

For mer informasjon om konseptet Brain Food se www.radissonblu.dk/konference

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS