Martin Stenmarck Scandic2 nett

Scandic med ny hotellsang

I 2008 lanserte hotellkjeden Scandic sin nye visjon med en sang fremført av artisten Martin Stenmarck. Låten ”A million candles burning” ble en hit som solgte til gull og klatret til topps på singellisten i Sverige. Nå er det på tide igjen. Nå er det dags for Stenmarcks versjon av Keanes ”Everybody`s changing” å spilles på radio.

Publisert

Martin Stenmarck lanserer en ny sang sammen med hotellkjeden Scandic, denne gangen Everybody`s Changing (Foto: Scandic)

– Vi så etter en låt som hadde noe på hjertet. Denne låten er utrolig bra og har et sterkt budskap som stemmer overens med grunnen til at jeg samarbeider med Scandic, derfor bestemte jeg meg med én gang, forteller den svenske artisten Martin Stenmarck.

Hele overskuddet fra ”A million candles burning” gikk til Scandics bærekraftfond, og nå kommer også ”Everybody`s changing” til å bidra til fondet.

Uvanlig at hotellkjeder gir ut sanger

– Det er uvanlig at en hotellkjede gir ut en sang, men det reflekterer Scandics vilje til å kommunisere med gjester og medarbeidere på en ny og inspirerende måte! Vi vil fortelle om vårt dype engasjement for en bedre verden, sier Axel Huus, Sales and Marketing Director for Scandic i Norge.

«Everybody`s changing» skal kun distribueres digitalt og kan snart lastes ned via Scandics og Martin Stenmarcks nettsider og på iTunes.

Du kan laste ned sangen her

Les mer om Scandic Hotels her

Les mer om Martin Stenmarck her

"
Powered by Labrador CMS