Magnus Berglund Scandic handikapamb nett

Scandic snakker om tilgjengelighet i FN

I dag, 7. oktober er Scandics handikapambassadør Magnus Berglund invitert til FN for å snakke om tilgjengelighetsspørsmål. Seminardagen arrangeres av Committee on the Rights of Persons with Disabilities, og har til hensikt å øke forståelsen for inn­holdet i og konsekvensene av tilgjengelighetskonvensjonen som FNs general­for­samling vedtok i desember 2006.

Publisert

Magnus Berglund er handikapabmassadør i Scandic er i dag på plass hos FN i Geneve. (Foto: Scandic)

Seminardagen i Genève samler internasjonale eksperter fra hele verden.

Inspirere andre

– Det er selvsagt fantastisk at vår handikapambassadør er invitert til FN, hvor han skal fortelle om vårt sterke engasjement for tilgjengelighet.

Anders Ehrling, konsernsjef i Scandic.

- Det jeg er mest stolt av, er at tilgjen­gelig­hets­arbeidet i dag er en så naturlig del av Scandic. Jeg håper at arbeidet vårt kan inspirere andre, slik at det som er naturlig for oss, kan bli en realitet for alle, sier Anders Ehrling, konsern­sjef og adm. direktør i Scandic.

Gir nye muligheter på hotell

Bare i Europa er det over 50 millioner mennesker med en eller annen form for funksjonshemning. De kan ha svært begrensede muligheter til å bo på hotell.

Allerede i 2003 ansatte Scandic, Nordens ledende hotellkjede, Magnus Berglund som selskapets egen handikapambassadør.

Siden den gang har det skjedd mye. I dag har Scandic en egen tilgjengelighetsstandard med 110 punkter for økt tilgjengelighet, og alle medarbeiderne har fått opplæring innen tilgjengelighets­spørsmål. Scandic var også først i verden med å tilby komplett tilgjengelighets­informasjon for alle sine 158 hoteller på selskapets nettsider.

Pressemelding

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS