Roar Ingdal Grand Awards 2010
Roar Ingdal Grand Awards 2010

To priser til Choice Hotels under Grand Travel Award 2010

Ansatte i en samlet norsk reisebyrånæringen mener Choice Hotels Scandinavia både er landets beste hotellkjede og den beste arbeidsplassen i Norge. – Vi er stolte av at gode bransjekolleger gir oss begge disse prisene for tredje år på rad, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Choice Hotels, som i 2007 selv ble kåret til den beste topplederen.

Publisert

Administrerende direktør i Choice, Torgeir Silseth.

En samlet reiselivsnæring var representert under det 18. Grand Travel Award-arrangementet i Oslo i går kveld, torsdag 7. januar.

For tredje året på rad ble Choice Hotels Scandinavia kåret til landets Beste hotellkjede, og for tredje år på rad mottok selskapet også prisen for Beste arbeidsplass.

Det skjer etter at over 350 reisebyråansatte fra både forretnings- og privatreisebyråer i løpet av 2009 har avgitt sine stemmer.

Sterk vekst

– Choice Hotels Scandinavia er Nordens største hotellkjede, og vi har vokst fra 16 hoteller i 1997 til 170 hoteller i 2010. Størrelse innebærer ikke automatisk kvalitet, men vi har oppnådd en meget god standard på hotellene og en god bredde i utvalget. Det gjør oss attraktive. Samtidig tror jeg også selskapets sterke engasjement og samfunnsansvar kan ha medvirket til denne tildelingen, sier Silseth.

– Norges beste hotelltilbud

Kommersiell direktør i Choice, Roar ingdal, med utmerkelsen.

– Prisen for Beste arbeidsplass tilhører først og fremst alle våre ansatte som hver eneste dag utviser mye energi, mot og begeistring på jobb. Det er de som daglig lever ut vår ambisjon å gi våre gjester Norges beste hotelltilbud. Konkurransen om denne prisen er knallhard, så det å bli tildelt denne for tredje året på rad setter vi veldig høyt, sier kommersiell direktør Roar Ingdal.

Stolte

Ingdal mener spesielt Choice Hotels Scandinavia sitt tydelige miljøengasjement har bidratt til å skape det unike arbeidsmiljøet i selskapet.

– Dette verdigrunnlaget identifiserer våre medarbeidere seg sterkt med, og vi vet at det engasjerer og motiverer dem på jobb. Miljø og ressurshensyn tillegges stor vekt i alle beslutninger som fattes i vårt selskap, og vi er stolte over at våre ansatte så helhjertet etterlever vår visjon på dette området, sier Ingdal.

Choice-priser

Choice Hotels Scandinavia har de siste årene mottatt følgende priser under Grand Travel Awards:

2010: Beste hotellkjede i Norge, Beste arbeidsplass

2009: Beste hotellkjede i Norge, Beste arbeidsplass

2008: Beste hotellkjede i Norge, Beste arbeidsplass

2007: Årets toppleder i reisebransjen; Torgeir Silseth

Pressemelding fra Choice Hotels

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS