LogoStorkjøkkensenteret

Storkjøkkensenteret til Sørlandet

Storkjøkkensenteret fortsetter sin landsdekkende satsing og nå er Agder Storkjøkkensenter AS en realitet. Steinar Bjørsvik og Hans G. Kojan utvider sitt engasjement på Sørlandet, og blir en del av den landsdekkende kjeden.

Publisert

Sørlandet Klima og Kuldeservice AS, som eies av Steinar Bjørsvik og Hans G. Kojan, utvider sitt engasjement på Sørlandet og blir nå totalleverandører av storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner under samme profil som resten av storkjøkkensentrene i Lillehammer, Fredrikstad, Drammen, Haugaland og Bergen.

Hele landet

Både Bjørsvik og Kojan sammen med sitt profesjonelle mannskap ser verdien av å kunne samarbeide på tvers av fylkesgrenser. Sammen er de ulike storkjøkkensentrene blitt en betydelig aktør på det norske markedet, noe som igjen kommer kundene til gode i form av bedre innkjøpsbetingelser, kompetanseheving og tilgjengelighet.

Representanter fra Storkjøkkensenterets avdelinger i Norge på plass på HOST-messen i Milano i oktober i år. Lars Harby helt til venstre. (Foto: Arne Dalseng)

Storkjøkkensenterets mål er å være landsdekkende innenfor sin bransje og kunne tilby de samme kvalitetsproduktene og den samme tekniske service fra Lindesnes til Nordkapp.

Lokalt til stede

– Lokale storkjøkkensentre med lokale eiere vil være med å demme opp for en sentralisering av bransjen, og sikre at uansett hvor i Norge kundene befinner seg skal de få det samme tilbudet både på produkter, service, pris og kvalitet. Hvert senter er egne aksjeselskaper og dermed er storkjøkkensentrene samlet helnorske foretak med eiere og ansatte godt plassert i sine hjemmedistrikter. Det er her ute kundene befinner seg og det er her ute kundene trenger hjelp. Her kan kundene ringe ”sitt” storkjøkkensenter og få den hjelpen de trenger fra folk som kjenner kulturen, dialekten og lokale forhold, melder Lars Harby.

Se mer på www.storkjokkensenteret.no

Les mer i neste nummer av Horeca (nr. 8 2011), som har utgivelse i månedsskiftet november/desember

Bli abonnent på Horeca her

"
Powered by Labrador CMS