Quality Spa Resort Son utvendig2

Beste Quality-hotell i Europa

Da Choice Hotels International kåret Europas beste Quality Hotel, gikk prisen til Quality-hotellet i strandkanten i Son.  Quality Spa & Resort Son ble best av totalt 152 hoteller som konkurrerte om den gjeve utmerkelsen.

Publisert

Quality Spa & Resort Son. (Foto: Morten Holt)

– Det er gledelig at et hotell i småby-Norge kan hevde seg i en internasjonal konkurranse. Quality Spa & Resort Son er kanskje et lite hotell, men det har stor sjel, sier André Schreiner, konserndirektør i Quality Resort.

Frisk spasatsing

Quality Spa & Resort Son har 148 rom og suiter, de fleste med sjøutsikt. Hotellets spaanlegg er på drøye 2000 kvadratmeter, og var når det åpnet i 2008 en av landets friskeste spa-satsninger.

Til tross for finanskrisen har virksomheten siden åpning levert gode resultater.

Prisen som ble overrakt i anledning Choice Hotels International Europa Convention i Nice, føyer seg inn blant flere utmerkelser som har tilfalt Quality Spa & Resort Son.

Spaopplevelser

– Vi har satset hardt på å levere gode spaopplevelser i Skandinavia. Responsen vise at nordmenn er modne for spa i elegante og eksklusive omgivelser. Jeg er rett og slett skikkelig stolt, fremholder Schreiner.

Powered by Labrador CMS