RadissonBluAirportHotel

Tar ISS-saken på alvor

Radisson Blu tar saken om påståtte uverdige arbeidsforhold for renholdsarbeidere ansatt i ISS svært alvorlig. I den aktuelle saken har selskapet satt i gang en omfattende intern undersøkelse. The Rezidor Hotel Groups egen ”Code of Ethics”, som ISS har underskrevet, tar for seg regler og retningslinjer for underleverandører.

Publisert

– Om noen av selskapene vi samarbeider med ikke lever opp til standarden i vår ”Code of Ethics” som også klart beskriver forhold omkring arbeidsmiljø er det vår policy å avslutte samarbeidet. Våre pågående undersøkelser vil vise om det blir nødvendig i denne saken, sier Christian Gartmann Area Vice President Nordics i Rezidor.

Skal være tilfredsstillende

Da Arbeidstilsynet var på besøk på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen 26.september i år ble det bekreftet at rutinene ved hotellet er tilfredsstillende.

Det fremkom ingen pålegg eller kritikkverdige forhold. Det er den foreløpige rapporten som foreligger.

Ikke pålegg fra Arbeidstilsynet

– Som en del av samordningen mellom hotellets ansvar og ISS sitt ansvar, deltar ISS på vernerunder til hotellet og spiller en aktiv rolle i HMS-arbeidet ved hotellet. Hotellet har per i dag ingen åpne saker i Arbeidsmiljøutvalget og det er ikke varslet om kritikkverdige forhold verken fra husøkonomavdelingen eller andre avdelinger i hotellet, sier Fredrikke Næss, Area HR Director Nordic i Rezidor.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS