ServitørRambergTjelta th
ServitørRambergTjelta th

Går for gull i Nordisk mesterskap

Optimismen er stor blant de norske deltagerne før nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i Reykjavik på Island. Målet er å gå helt til topps. Årets norske servitørlag består av lærlingene Henrik Ramberg og Marius Tjelta fra Statholdergaarden i Oslo. Kokkelaget består av Maria Helen Tvedt Hatlebakk og Vegard Trandum fra Credo Restaurant og bar i Trondheim.

Publisert

Marius Tjelta (t.h) deltar sammen med Henrik Ramberg i Nordisk Mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i klassen for servitørlærlinger.

Maiken Løkke er lagleder for servitørene, mens Espen Aunaas er lagleder for kokkelærlingene.

Mesterskapet åpnes offisielt fredag 29. april og avsluttes med premieutdeling lørdag kveld, 30. april.

Vegard Trandum representerer Norge i Nordisk Mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i klassen for kokkelærlinger.

Er optimister

Både Henrik Ramberg og Marius Tjelta fra Statholdergaarden er optimister foran mesterskapet.

– Målet er helt klart å vinne. Vi går alltid for gull, sier Marius Tjelta som understreker det gode samarbeidet de to imellom.

– Jeg har lært Henrik godt å kjenne noe som forhåpentligvis kommer til å gjenspeile seg på resultatlistene, sier Marius Tjelta.

Vinnerne av Norges Cup i februar

– Vi gleder oss til årets konkurranse. Det er flotte ungdommer som har vunnet Norges Cup for kokk- og servitørlærlinger, og som skal representere Norge. Det blir to spennende konkurransedager med mange utfordringer, og vi satser på at vi i år tar med oss edelt metall hjem igjen, sier Veronika Vian, fagsjef for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv.

Maria Helen Tvedt Hatlebakk representerer Norge i Nordisk Mesterskap.

Deltagere fra Island, Finland, Danmark, Sverige og Norge konkurrerer i kokk- og servitørfaget om mestertitlene.

Arrangørene

MATVÍS (www.matvis.is) og SAF (www.saf.is) i samarbeid med Hótel- og matvælaskólinn í Kópavogi og IDAN fræðslusetur arrangerer Nordisk Mesterskap for kokk - og servitørlærlinger 29. og 30. april 2011 i Reykjavik.

Les mer om mesterskapet på www.verkidn.is

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS