Brygga11Ansattenett1

Nå åpner Skeies restaurant \"på ordentlig\"

Kokkeverdensmester Geir Skeie er klar for sin første ”ordentlige” sesong på Brygga 11. Fersk sjømat skal friste fastboende og sommergjester i Sandefjord. Fiskerestauranten hadde over 5000 gjester på de snaut to månedene den holdt åpent før jul, noe som må betegnes som en suksess. I vinter har det vært stengt, men lørdag 30. april starter sommersesongen på Brygga 11.

Publisert

Gjengen på Brygga 11: Geir Skeie (fra venstre), Katrine Borg Larsen (vertinne/dessertsjef), Viktor Redin Lindberg (kjøkkensjef) og Ole Johan Horntvedt (restaurantsjef).

- Da åpner vi også en helt ny uteservering, noe som i praksis fordobler kapasiteten på restauranten, forteller mesterkokk og daglig leder Geir Skeie.

Sjømat fra restauranten.

Uformell atmosfære

Interessen for fisk og sjømat er stor, og på Brygga 11 er det lagt opp til en uformell atmosfære i autentiske omgivelser.

Det lokale fiskemottaket ligger vegg i vegg, og det er her restauranten henter mesteparten av sjømaten – dagens fangst går rett i grytene på Brygga 11 og blir til fristende retter. Og det til et folkelig prisnivå.

- Intensjonen er at flest mulig skal ha råd til å spise god sjømat. I tillegg er jeg selv en tilhenger av enkle retter der råvarene står i fokus, sier Skeie.

Meny tilpasset sommeren

Menyen er naturligvis tilpasset sommersesongen. Nykokte reker fra Skagerrak, blåskjell, østers og skalldyrfat, stekt, kokt eller grillet fisk, fiskesuppe og fiskeburger – på Brygga 11 er det bokstavelig talt et hav av retter å velge blant, både store og små.

Velsmakende drikke hører naturligvis med, og Brygga 11 kan skilte med en vinkjeller som er unik i norsk sammenheng. Du kan velge viner til et par hundrelapper, men også sjeldne viner som bare er å få tak i på noen håndfull andre steder i verden.

På bryggekanten

Fra Brygga 11, Geir Skeies restaurant i Sandefjord.

- Brygga 11 er et sted for alle. Her kan du komme og spise god sjømat, men også hvis du bare ønsker å sitte på bryggekanten med et glass i hånden. Sandefjord er en sommerby, og Brygga 11 er det perfekte stedet å nyte både byen og sommeren – for ikke å glemme all den fantastiske sjømaten som er å finne i havet rett utenfor, sier den sommerklare kokken.

Powered by Labrador CMS