BacklundHotelLevanger
BacklundHotelLevanger

Nytt Thon-hotell i Levanger

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Backlund Hotell i Levanger. Hotellet med 65 rom er et fullservicehotell som ligger like ved E6 i sentrum av Levanger. Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil, og som en del av konseptet City. Fra 1. mai heter hotellet Thon Hotel Backlund.

Publisert

Backlund Hotel i Levanger blir et Thon-hotell fra 1. mai 2011.

Anne-Lise Haugen vil fortsette i rollen som direktør, og hotellet vil fortsatt driftes under selskapet NHG Management AS.

– For oss er det svært spennende å komme inn under et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, sier Hotelldirektør Anne-Lise Haugen på Thon Hotel Backlund.

– Fin lokalisering

– Vi ser frem til at hotellet kommer inn i vår portefølje. Levanger har en fin beliggenhet for oss, i området mellom Trondheim og Brønnøysund. Hotellet har en god atmosfære og en solid posisjon i det lokale markedet, og vi er sikre på at våre kunder i regionen vil sette pris at vi nå er etablert i Levanger, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Hotellet består av 65 rom, samt møtelokaler for inntil 100 personer. Hotellet er kjent for gode matopplevelser i Restaurant Backlund, som har plass til 120 gjester.

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 60 hoteller i Norge, ett hotell i Sverige, fire hotell i Brussel og ett hotell i Rotterdam.

Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge.

Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget, City, Conference og Resort.

NHG Management

NHG Management sin kjernevirksomhet er hotelldrift og utvikling, samt prosjektering av nye hotellprodukt.

Selskapet er en betydelig aktør med 18 hoteller i det nordiske hotelldriftssegmentet.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS