Ballovarre-Fossum-Mix-Bybro

MIX-ansatte hedrer skuddskadet kollega

– Jeg er skikkelig stolt av medarbeiderne mine, sier Linda Fossum, innehaver av Mix Bybroen i Trondheim. Åtte ansatte ved Mix-kiosken på Bakklandet har jobbet gratis til inntekt for AUFs 22. juli-fond.

Publisert

Linda Fossum er stolt av Kim André Ballovarre som tok initiativet til aksjonen for å arbeide gratis til inntekt for AUFs 22. juli-fond. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

De åtte ansatte i Mix-kiosken ved Gamle bybro opplevde at deres kollega Kristoffer Bergersen (19) ble skadet i skytetragedien.

Da kollegaen Kim André Ballovarre (19) hørte om Utøyafondet, tok han umiddelbart initiativ til å bidra med de midlene han kunne. Han kontaktet de andre sju ansatte for å høre om de var interessert i å arbeide gratis de vaktene Kristoffer var satt opp på. – Dette er penger vi egentlig ikke hadde kommet til å tjene siden det opprinnelig var Kristoffer som skulle jobbet vaktene, sier han til Adresseavisen.

Til sammen har de opparbeidet 10 000 kroner på vaktene. I forrige uke ble pengene overført til fondet som skal gjenreise AUFs sommerleir og føre opp et minnesmerke.

Kristoffer Bergersen har jobbet på Mix-kiosken siden januar. Han ble dypt rørt og målløs han hørte om initiativet kollegaen hadde tatt, skriver Adresseavisen.

– Vi håper og tror Kristoffer er tilbake på jobb i september, sier Linda Fossum og Kim André Ballovarre til fastfood.no.

Mix Bybroen på Bakklandet i Trondheim har fått fortjent positiv oppmerksomhet for aksjonen de åtte kollegene av Kristoffer Bergersen har gjennomført. Kiosken ligger ved Gamle Bybro. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS