RaftevoldsHoteleierskifte1

Nye eiere på Raftevolds Hotel i Hornindal

Det tradisjonsrike hotellet Best Western Raftevolds Hotel i Hornindal blir ført videre av nye eiere. Unge og erfarne hotellfolk tar over fra årsskiftet 2011/2012. De nye eierne Jens Brokmann og Petra Wieth vil også bosette seg i bygda.

Publisert

Jens Brokmann og Petra Wieth (til høyre) overtar Best Western Raftevolds Hotel. Anne Raftevold har mannen Jens Edvard Jensen har drevet hotellet de siste 36 årene.

– Det er vemodig å forlate et livsverk etter mer enn 60 år, men vi er fornøyd med at unge folk vil drive hotellet videre, seier Geirtrud Raftevold (87).

– Bygda trenger et hotell, sier Anne Raftevold, som sammen med mannen Jens Edvard Jensen har drevet hotellet de siste 36 årene.

– Det er en tid for alt, og siden våre to barn har valgt andre yrker, er det godt å få på plass nye krefter på hotellet, sier hun videre.

Skal videreføre tradisjonene

Hotellet ligger i østenden av Hornindalsvatnet. (Foto: Morten Holt)

Best Western Raftevolds Hotel ble grunnlagt i 1867 av Ola Martinus Raftevold. Hotellet som ligger vakkert til ved østenden av Hornindalsvatnet, har 44 rom og er en viktig funksjon i lokalsamfunnet.

Best Western Raftevolds Hotel. (Foto: Morten Holt)

– Den nye Kvivsvegen vil gi en ny og viktig impuls til transport og turisme. Vi ser fram til å flytte til Hornindal og ta over driften av hotellet, og samtidig videreføre de rike tradisjonene. Vi ønsker også å stå til tjeneste for folk i bygda og områdene rundt, seier Jens Brokmann.

Erfarne unge hotellfolk

Jens Brokmann har i dag driftsansvaret for Best Western-hotellene i Horten og på Gardermoen. Tidligere har han vært daglig leder for Best Western Sunndalsøra Hotel.

Petra Wieth jobber som kjøkkensjef på Quality Hotel Waterfront i Ålesund, og har tidligere vært på First Hotel Atlantica som food & beverage-manager, med ansvaret for restaurant, bar og kjøkken.

Begge de nye eierne er utdannet i hotellfaget og har lang praksis både her i Norge og fra andre land. Petra Wieth er også utdannet snekker!

Powered by Labrador CMS