GeneralHotellKonferanse

General Hotell har utvidet

Etter snart ett år med byggeaktivitet er General Hotells nye, moderne, konferansefløy åpnet. Utbyggingen på 500 kvadratmeter rommer to fest- og konferansesaler, mindre møterom, fellesarealer og en omfattende utbygging av restauranten Pizzeria del Generale.

Publisert

General Hotell har utvidet kurs- og konferansekapasiteten vesentlig. (Foto: General Hotell)

Kursgjester på General Hotell har tidligere benyttet kurslokaler i nabobygningen til hotellet (Helgelandsmoen Kurs- og Messesenter), men nå er altså alt samlet under samme tak.

Har bygd for fremtiden

Moderne konferansefasiliteter. (Foto: General Hotell)

– Vi har vært opptatt av å bygge for fremtiden. Alle kurs- og møtelokaler er spekket med, godt skjulte, tekniske finesser som tilfredsstiller dagens krav. Hos oss kan du som møteleder styre alle rommets funksjoner via en iPad, skriver salgs- og markedsansvarlig Jonas Gythfeldt i en melding.

– Vårt gode kjøkken har utviklet et godt rykte i distriktet, og følgelig øker etterspørselen etter jubileer, brylluper, konfirmasjoner, barnedåp, minnestunder og andre private selskaper. Derfor har det vært viktig for oss å forme lokaler som egner seg like godt til fest som til møter, opplyser han videre.

Pyntet til selskap. (Foto: General Hotell)

Ringeriksbadet gir gjester

Det er ingen hemmelighet at trafikken knyttet til Ringeriksbadet har vært positiv for General Hotell.

– Det var også derfor vi åpnet vår a la carte restaurant Pizzeria del Generale i oktober i fjor. Omsetningen første året var som forventet og vi har tro på en liten økning for 2012. Vi har jobbet hardt og nøye med å utvikle produktet og mener nå at vi lager den mest autentiske italienske pizza du kan oppdrive i Norge. Flere utviklingsprosjekter står for tur også her i året som kommer, så våre gjester vil garantert få flotte matopplevelser også i 2012, melder Gythfeldt.

Ser positivt på neste år

Pizzeria del Generale på General Hotell. (Foto: General Hotell)

Alle pilene peker oppover for oss inn i det nye året.

– Vi har høyere forhåndsbooking ved nyttår enn noensinne tidligere og vår kapasitet er økt betydelig fra år til år.

Les mer på hotellets hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS