ParkInnMountainResortTrysil

Park Inn Trysil Mountain Resort åpnet

Etter en innkjøringsperiode og akkurat i tide til julefeiring og skisesong har nå Park Inn Trysil Mountain Resort åpnet. – Vi føler vi har åpnet den største og fineste pakken før julaften, sier Kjell Erik Nordahl, hotelldirektør ved det nyåpnede anlegget.

Publisert

Fra det nye hotellet i Trysil.

Hotellet tilfører også Trysil noe helt nytt ved å kombinere hotell og leiligheter. Via en 48 meter lang glassbro forbinder man de 369 velutstyrte rommene, suitene og leilighetene med hotellet.

– Det er trolig ingen i Norden som kan konkurrere med oss om finere fjellhotell i 2011/12, smiler Nordahl.

Mange valg

Park Inn Trysil Mountain Resort ligger i Fageråsen i Trysil. (Foto: Morten Holt)

Hotellet drives av Park Inn by Radisson, er bygd av Peab og eies i fellesskap av SkiStar og Peab. Totalt har selskapene investert 500 millioner kroner i anlegget.

Store panoramavinduer bringer lys og landskap helt inn i både rom og fellesområder. I selve hotellet ligger sportsbutikk, bakeri, kiosk, skileie, rekreasjonsområder og gode mat- og drikkeopplevelser. I den ene enden ligger Kubben lobbybar hvor man kan nyte utsikten mot fjellet og noe godt å drikke foran peisen.

Stabben afterski

På motsatt side ligger Stabben afterski som er vendt mot skibakken. Her loves god stemming og god mat. Midt i mellom ligger Barken restaurant. Her kan man velge mellom mat fra buffet eller a la carte meny.

Gjester kan også benytte seg av et velværeområde med utendørs og innendørs svømmebasseng som er forbundet, badstuer og Kulpen spa med 12 behandlingsrom. I tillegg kommer konferansesenteret med en 425 kvm stor konferanse-/ballsal samt totalt åtte møterom med kapasitet fra fem til 500 personer.

God booking

– Alle våre seks Park Inn-hoteller i Norge tilbyr komfortable rom, effektiv service samt en avslappet og personlig atmosfære. Vi er stolte over også å være representert med et av Norges fineste fjellresorter, sier Christian Gartmann, Area Vice President Nordics i Rezidor.

– Interessen for hotellet er upåklagelig. Vi har allerede før åpning opplevd svært god booking. For oss er det også viktig at Park Inn Trysil Mountain Resort er komplementært i forhold til Radisson Blu Resort Trysil, sier Nordahl. De to hotellene har noe felles administrative tjenester men opptrer ellers som likeverdige konkurrenter i fjellbygda.

Fakta Park Inn Trysil Mountain Resort

· Beliggende i Fageråsen ca 800 m.o.h.

· 196 hotellrom, 173 leiligheter

· SPA og velværeavdelingen har behandlings-, avslapnings- og trimrom. I bassenget kan man svømme både ute og inne. Det er også dampbad, tørrbadstue, kaldarium, finsk badstue, samt boblebad inne og ute. · I lobby og restaurantområde er en restaurant samt afterski- og lobbybar. · Sportsbutikken har skileie og skipassutsalg

· Det er også en liten dagligvarehandel med bakeri

· I garasjen under hotellet er det 250 p-plasser

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS