Nord-Norge Svartisen1

Ny webportal for reiselivet i nord

NordNorsk Reiseliv lanserer en felles webportal for hele reiselivet i landsdelen. Den gamle websiden og fylkessidene for Finnmark, Troms og Nordland er nå samlet under Nordnorge.com (norsk side), eller northernnorway.com (internasjonal side). Her kan du drømme deg til Nord-Norge og Svalbard gjennom bilder, film og redaksjonelle artikler.

Publisert

Fra Lofoten. (Foto: Morten Holt)

– Portalen Nordnorge.com og northernnorway.com skal skape reiselyst, og la turistene utforske og bestille reiselivsopplevelser i nord, sier reiselivsdirektør Arne Trengereid.

Nord-Norge i lomma

"

Hurtigruten møtes utenfor Henningsvær. (Foto: Morten Holt)

”Her kan gjestene også delta i konkurranser, sende postkort, få nyttige reisetips og finne gode ferietilbud. Før reisen kan reisende laste ned NordNorsk Reiselivs ”Reiseguide” eller Smartphone-applikasjon, der de kan ta med seg ”hele Nord-Norge i lomma”. Det er også opprettet en egen side på Facebook, som til nå har drøyt 10 000 tilhengere. Foreløpig er webversjonen på norsk og engelsk, men en tysk versjon lanseres rett etter sommeferien”, heter det i en pressemelding fra NordNorsk reiseliv.

Økt webaktivitet

– Regionene i Nord-Norge er også løftet mer fram, og vi håper at enda flere turister booker reisene sine hos destinasjonsselskapene og reiselivsbedriftene via den nye portalen. Den har et fyldig innhold, med mange spennende reiselivsprodukter å vise fram, sier Trengereid.

– Det gjør at den kryper raskt oppover på søkemotorene. Besøket på den nye portalen er allerede større enn våre gamle websider til sammen, sier en fornøyd reiselivsdirektør.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS