WolfgangHotellFasade2

Selger Wolfgang Hotell

Oddvar Kolltveit vil selge Wolfgang Hotell i Østerdalen. – Taksten er på 5,9 millioner kroner, men vi går ut med prisantydning på 3,9 millioner, og håper noen med restaurantfaglig bakgrunn ønsker å flytte fra byen til landet, og kanskje utvikle dette videre til et sted med kursvirksomhet, sier Kolltveit, som kjøpte eiendommen for 15 år siden, i 1996.

Publisert

Wolfgang Hotell i Østerdalen skal selges.

Hotellet, som egentlig er en gammel skysstasjon på Hanestad i Østerdalen, ikke langt fra riksvei 3, er pusset opp for flere millioner kroner. Kolltveit har gitt nytt liv til den gamle skysstasjonen på Hanestad.

– Det er noen år siden det var hotell der, men det er Wolfgang-navnet den spesielle eiendommen på Hanestad er markedsført med. Det er ønsket om å bo nærmere familie som er grunnen til at jeg ønsker å selge nå, sier Kolltveit.

Oddvar Kolltveit har eid Wolfgang Hotell siden 1996. (Foto: Morten Holt)

Epoke mot slutten

Sammen med sin brasilianske kone, Ivane har han to mindreårige barn. De har foreløpig ikke bestemt seg for om de vil bli boende i Norge eller Brasil. Men epoken på Hanestad i Rendalen går mot slutten.

– Jeg har veldig mange gode minner herfra. Både fra oppussingen der lokalbefolkningen bidro og ikke minst fra de mange arrangementene vi har hatt her, sier Oddvar Kolltveit til Østlendingen.

Fikk pris for restaureringen

I løpet av årene han har drevet stedet har det vært både kulturkvelder, kurs, pub og hotellvirksomhet der. I et drøyt år var eiendommen også utleid til asylmottak.

Da Kolltveit kjøpte den gamle skysstasjonen og hotellet på Hanestad i 1996 var bebyggelsen fra 1878 nærmest falleferdig. Siden er eiendommen på det nærmeste totalrenovert.

"

Fra Wolfgang Hotell.

– Jeg har ikke tall på hvor mange arbeidstimer jeg har lagt ned. Og jeg har brukt flere millioner kroner i oppussing, forteller han. Wolfgang Hotell ble også tildelt Fjellregionens markedspris i 2005.

Stemningsfullt på Wolfgang Hotell.

Friluftsområde

– Hanestad og området rundt har unike muligheter innen jakt, fiske og naturopplevelser. Jeg tror at de rette folkene kan klare en årlig omsetning på 2-3 millioner kroner, sier Oddvar Kolltveit. Det er DnB Nor eiendom som skal forestå salget.

Selv har han vært en initiativrik og kreativ ressursperson i den vesle grenda i Rendalen. Han har også markedsført Hanestad på en god måte.

Eiendommen ligger ute på Finn.no. Se nærmere på Wolfgang Hotell her

"
Powered by Labrador CMS