RockRockCityGitarrom

Åpner 11.11.11

Fredag 11. november 2011 er det duket for en stor begivenhet i Namsos. Etter flere års planlegging og bygging er det offisiell åpning av opplevelsessenteret for trønderrock, Rock City og Rica Rock City Hotel.

Publisert

Hva med å sove i en seng formet som en gitar? (Foto: Rica Rick City Hotel)

Hotellet, som har 96 rom, blir åpnet for gjester allerede mandag 7. november.

Hotellet ligger helt nede i sjøkanten i Namsos. (Foto: Rica Rick City Hotel)

Dette blir landets første rockehotell, og det er altså oppført i tilknytning til Rock City, som skal bli et ressurssenter for profesjonell musikk og et opplevelsessenter for trønderrock.

Knyttes sammen

Hotellet har beliggenhet nesten nede i sjøkanten midt i byen (se bilde). Det er dekorert med harde, tøffe og solide materialer i kontrast med pasteller og grafiske elementer inspirert av 60-tallets retrorock.

Fra ett av rommene. (Foto: Rica Rick City Hotel)

Hotellet og rockesenteret er knyttet fysisk sammen via en via en vandrehall i glass.

Konferanse

Hotellet er dekorert med harde, tøffe og solide materialer i kontrast med pasteller og grafiske elementer inspirert av 60-tallets retrorock. (Foto: Rica Rick City Hotel)

Rica Rock City Hotel vil også få en konferansekapasitet på 200 kvadratmeter i tillegg til totalt 400 kvadratmeter i Rock City.

Hotellet vil i tillegg få 96 rom med høy standard, der interiøret i rommene gjenspeiler retrorocken, og flere av rommene har unike detaljer du som hotellgjest knapt har drømt om. Du finner også en egen restaurant i hotellet, som har åpent hele dagen.

Leder hotellet

Terje Lysholm er administrerende direktør for hotellet i Namsos, mens Svein Karlsen er daglig leder for Rock City,

Powered by Labrador CMS