findus logo

Findus selger Grimstad Konserves AS

Findus Norge Holding AS har inngått avtale om salg av sine to datterselskaper Grimstad Konserves AS og Grimstad Konserves Eiendom AS til Grimstad Konserves Holding AS. Grimstad Konserves AS har produksjonslokaler på Bergamo, Grimstad, har 48 ansatte og produserer og selger konserverte grønnsaker til kunder innen varehandel, storkjøkken og matindustri.

Publisert

– Grimstad ble en del av Findus-konsernet etter oppkjøpet av Gro Industrier i 2008. Siden Findus ønsker å fokusere på sin kjernevirksomhet fryste matvarer, et område GK ikke er engasjert i, har vi etter en helhetsvurdering kommet til at GK vil ha best muligheter til videre utvikling med nye eiere, sier Geir Nesheim, finansdirektør i Findus Norge

– Jeg har sett frem til dette i lang tid og har stor tro på GK i årene som kommer. Det er også svært tilfredsstillende å få med IKM som industriell partner, sier Jan Rommetveit, ny deleier og daglig leder.

– For oss er dette en spennende mulighet å være med på og utvikle en solid hjørnesteinsbedrift i Grimstad. Vi har stor tro på de menneskene og den kompetansen som finnes i selskapet og vil bidra til å lykkes i det videre arbeidet, sier Ole Rettedal, leder av IKM Invest, som nå er eier av GK Holding sammen med Jan Rommetveit.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS