Grand Hotel Halden

Første Best Western Plus-hotellet i Skandinavia

Grand Hotel i Halden blir Skandinavias første Best Western Plus-hotell. Best Western International fyller 65 år i år, og lanserer samtidig kjedens Descriptor Program. Hotellene får nå anledning til å presentere seg som Best Western, Best Western Plus eller Best Western Premier.

Publisert

Grand Hotel i Halden blir Skandinavias første Best Western Plus-hotell.

I Europa og Asia har man hatt Best Western Premier-hoteller siden 2003, det nye nå er Best Western Plus som plasserer seg mellom Best Western og Best Western Premier når deg gjelder servicegrad og standard på hotellene.

Differensiering

Programmet innføres for å gjøre det enklere for gjestene å velge riktig hotell til riktig anledning:

Winnie Gjerdalen til venstre, Hege Ramm til høyre. (Foto: Best Western)

Best Western-hoteller er gode mellomklassehoteller som tilbyr gjestene et godt hotellprodukt til riktig pris, med blant annet fri internett tilgang, TV med internasjonale nyheter på engelsk, en god frokost og service.

Best Western Plus-hoteller tilbyr alt det et Best Western hotell tilbyr, i tillegg legger hotellet mer vekt på design og møblering, høyere grad av service når det gjelder mattilbud, bar og vaskeri/renseritjenester, flere produkter på baderom og gjesterom.

Best Western Premier-hoteller er førsteklasses hoteller med en unik beliggenhet og en høy grad av service, de luxe baderomsprodukter, restaurant og bra på stedet, turn-down service, og det legges stor vekt på design og utforming av hotellet og omgivelsene.

Tilbakemeldingen fra gjester så vel som hotellene har vært utelukkende positiv angående dette nye programmet, og det er allerede mange Best Western Plus hoteller både i Nord-Amerika og Europa, og flere kommer til hver eneste uke.

Nytt medlemshotell

”Derfor er vi spesielt glade for å ønske vårt nye medlemshotell i Best Western Norge velkommen, og vi er veldig stolte av at dette hotellet kvalifiserte seg til Best Western Plus konseptet fra starten av! Best Western Plus Grand Hotell i Halden er et klassisk hotell beliggende ved jernbanestasjonen i Halden sentrum. Hotellet har 33 gjesterom, møtelokaler, nydelig spisesal, hyggelig Grandbaren og et selskapslokale i kjelleren, Kruttlageret, som dateres tilbake til 1720. Alt er nyrenovert i den klassiske stilen som kler hotellet”, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels Norway.

Først i Skandinavia

– Veldig moro å være først ute med det første Best Western Plus-hotellet i Skandinavia, sier Hege Ramm, CEO i Best Western Hotels Norway.

– Du merker på atmosfæren med en gang du kommer inn på hotellet at her er det kvalitet og gjennomført stil, sier Winnie Gjerdalen, direktør for Best Western Plus Grand Hotell, og fortsetter:

- Best Western Plus Grand Hotell er vårt første hotell i Østfold, og kompletterer porteføljen vår i denne delen av landet, sier hun videre Jeg føler at Best Western er den kjeden som passer vårt konsept best. Best Westerns styrke er at hotellene har hvert sitt særpreg i motsetning til andre kjeder der alt skal se mest mulig likt ut. Dessuten betyr den internasjonale tilknytningen mye for oss. Vi ligger rett ved grensen, og Best Western er et meget anerkjent merkenavn utenfor Norges grenser.

Powered by Labrador CMS