FrognerHouseRom2

Frogner House - betjente leiligheter

Den nye trenden, "Serviced Apartments" – eller betjente leiligheter, er i ferd med å utvikle seg også her til lands. I september nyåpnet Frogner House Apartments 57 nyrenoverte leiligheter i Skovveien i Oslo, beregnet for forretningsreisende.

Publisert

Fra en av leilighetene til Frogner House i Skovveien på Frogner. (Foto: Øyvind Haug)

Bygården er en av fem leilighetshotell i konseptet som henvender seg til en ny generasjon forretningsreisende.

Daglig leder for Frogner House Apartments, Arne Bertelsen. (Foto: Øyvind Haug)

– Businessfolk på reise vil ikke lenger stenges inne med hotellseng og minibar. Mange ønsker også å disponere en fullserviceleilighet, mener Arne Bertelsen i Frogner House Apartments.

Trend fra USA

– At trenden har begynt for lengst, viser bookinglistene fra Frogner House Apartments. Det har vært fullt belegg og høy pågang fra konseptet ble lansert i 2009. Trenden, som startet i USA, dreier seg om små hjem som har mer enn det hotellet kan tilby, for forretningsfolk eller andre som ikke blir så imponert av å se en flybillett eller en taxfreepose lenger, melder Emma Rowena Hansen, som har vært engasjert i prosjektet i forbindelse med åpningen torsdag 15. september.

Et alternativ

Fra lobbyen i Skovveien. (Foto: Øyvind Haug)

– Vi merker at flere og flere gjester fra bedrifter som arbeider på prosjekter i Oslo tar kontakt med oss fordi de ønsker et alternativ til hotellrommet. Helt siden vi lanserte konseptet ”Home when you`re not”, har vi hatt en fin vekst. Nå er tilbudet vårt oppe i fem bygårder med Serviced Apartments i tre forskjellige prisklasser, sier Arne Bertelsen i Frogner House Apartments.

Fra kjøkkenavdelingen i en av leilighetene. (Foto: Øyvind Haug)

– Begrepet Serviced Apartments har i flere tiår vært kjent i England og USA som et bra alternativ til hotell både for forretningsreisende og feriegjester. Gjester som har et stort antall reisedøgn i året, ønsker mer frihet og muligheten til å lage sin egen mat fremfor å gå på restaurant hver kveld. De har også et ønske å være en del av samfunnet, sier Bertelsen.

Flest betjente leiligheter i USA

– Dessverre har enkelte aktører ødelagt for andre mer seriøse parter, men vi ser at trenden har snudd til vår fordel. Våre kunder verdsetter vår personlige service og det å ha sin faste kontaktperson. Det er blitt både status og en nødvendighet å leve et virkelig liv med alle verdier, selv om du er i en fremmed by. Med tid til arbeid og lek, mer privatliv og mer komfort, mener han.

Frogner House Apartments disponerer også leiligheter i Odinsgate, Ullevålsveien og Arbinsgate. Du kan lese mer på Frognerhouse.no.

Les mer om Frogner House i neste utgave av Horeca (nummer 6 2011)

Bli abonnent på Horeca nå

"
Powered by Labrador CMS