Zen Resort1
Zen Resort1

Kjøpte Zen på billigsalg

De to boligutbyggerne Morthen Bakke og Thomas Berntsen har sikret seg konkursboet etter Zen Resort & Spa ved sjøen Vortungen i Rømskog. Det kostet nærmere 150 millioner kroner å bygge hotellet, som ble åpnet i oktober 2009. De to fikk nå kjøpt det for 38 millioner kroner, og håper å være i drift med nytt konsept i mars.

Publisert

Morthen Bakke og Thomas Berntsen har kjøpt Zen Resort & Spa i Rømskog for 38 millioner kroner. (Foto: Heidi Fjelland)

Hotellet i Rømskog gikk konkurs kort tid etter oppstart etter at hovedeieren og rederiarving Tone Charlotte Bergesen brukte nær 150 millioner kroner på prosjektet.

En femdel av prisen

De to nye eierne skal ha sikret seg hotellet med 44 rom og 100 mål tomt for 38 millioner kroner, skriver Finansavisen.

"

Fra en av suitene på Zen Resort. (Foto: Morten Holt)

- Vi gjorde en grei handel, sier Morthen Bakke til avisen. Om Bakke og Berntsen skal drive hotellet selv eller sette det ut til et annet selskap er enda ikke klart.

Nytt konsept og åpning i mars

Hotell- og spavirksomheten i Rømskog vil starte opp igjen, men de nye eierne opplyser at de vil endre profilen på stedet.

– Vi håper å være i gang med hotelldriften i midten av mars, opplyser Bakke.

Zen Resort & Spa henvendte seg til en ganske smal nisje av forbrukere, mens de nye eierne vil gjøre stedet litt mer folkelig og satse hardere mot bedriftsmarkedet.

Hotellet åpnet 7. oktober 2009, og hadde bra besøk i oppstarten, men stedet hadde for høye utgifter til at det ble lønnsom drift.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS