BørreHalvorsenMaxHamburgerrestaurant

MAX vant burgertest

Aftenposten kårer MAX hamburger til den beste burgeren i Oslo. Testpanelet mener MAX er best på kjøttsmak og serverer den suverent beste pommes frites.

Publisert

Administrerende direktør Børre Halvorsen i MAX sliper kniven for å gå i konkurranse med MacDonalds og Burger King. I dag åpner han den første MAX på Karl Johansgate. (Foto: Kai Myhre)

- Aftenpostens Oslopuls mener at vår MAX originalburger "danker ut både Burger King og McDonald`s", sier administrerende direktør Børre Halvorsen i MAX.

Det er matskribentene "Smørbukk" og "Dagobert" som har testet hamburgere fra de tre kjedene MAX, Burger King og McDonald`s. Matekspertene har saumfart kjedenes flaggskipburgere, cheeseburgere og pommes frites.

Toppscore

Samlet fikk MAX hele 13 av 18 mulige poeng. McDonald`s på side ble avspist med 10 poeng og Burger King med 9 poeng.

- Vi er kjempefornøyde og dette viser at de smakstester vi har vunnet en rekke ganger i Sverige også er representative for Norge, sier Halvorsen.

50 restauranter

Max åpnet sin første hamburgerrestaurant i Oslo på Karl Johansgate 12. mai, og solgte 35.000 burgere den første uken. Planen er at MAX skal åpne 50 restauranter i Norge, skape 3000 arbeidsplasser og omsette for en milliard kroner.

Størst i Sverige

Max ble etablert i Sverige i 1968 og ble med dette svenskenes første hamburgerkjede. Amerikanerne entret markedet fem år senere. I Sverige omsetter konsernet for 1,5 milliarder svenske kroner og har 3000 ansatte. Selskapet er privateid av familien Bergfors som har blitt kjent for sitt engasjement innfor miljø og samfunnsansvar.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS