Mostue overtar porteføljen til Jan-Fredrik Borge Wines

Moestue Gruppen, ved selskapene Blend Wines og Moestue Grape Selections, overtar som representant for Jan-Fredrik Borge Wines’  produsentportefølje og viner. Borge vil fortsatt være aktiv i forhold til sine kunder og produsenter, i samarbeid med staben hos Moestue.

Publisert

Borge har gjennom de siste tre tiårene bygget opp sin virksomhet som importør av fremragende franske og italienske viner. Sammen med sin kone Kristin eier han også vineiendommen Domaine Kristin & Jan-Fredrik Borge i Saint-Aubin, som driftes av Marc Colin.

- Av flere årsaker må jeg nå tenke i baner som sikrer kontinuitet for mine produsenter og kunder også i årene som kommer. Moestue Gruppen utgjør en samarbeidspartner som arbeider profesjonelt, har et godt utbygget administrasjons-, salgs- og distribusjonsapparat, og som ikke minst er kjent med mine produsenter og deres produkter, sier Jan-Fredrik Borge.

I gode hender

Moestue Gruppen er en av Norges fremste kvalitetsleverandører av vin. Selskapet Moestue Grape Selections har en stor portefølje av anerkjente produsenter, med søkelys på klassiske franske, italienske og tyske vinområder.

Blend Wines ble startet i 2009 og representerer et utvalg av særegne europeiske kvalitetsprodusenter av vin, øl og brennevin.

- Vi er stolte av å få jobbe med Borge og de mange strålende vinene fra hans portefølje. Med vårt apparat og kompetanse ser vi frem til å løfte disse produsentene ytterligere frem og styrke dem i det norske markedet, sier Christopher Moestue.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS