Hamburger1

Norge har de beste hamburgerne i Europa

Den norskproduserte hamburgeren fikk høyeste poengsum basert på smak, utseende og tekstur i en produkttest på McDonald´s hovedkontor i München i forrige uke.

Publisert

McDonald´s i Steinkjer.

Sjøl om Norge bare har 72 av McDonald´s 6900 hamburgerrestauranter i Europa, har vi i det minste den beste hamburgeren, skriver den stolte leverandøren, Nortura, på sine hjemmesider.

David mot Goliat

Representanter fra McDonald´s Europa understreket at dette var et svært godt resultat og at kvaliteten på de norske burgerne over tid har vært både jevn og god.

- Klart det er artig for oss som en bitte liten hamburgerprodusent å oppnå et slikt resultat i kampen mot alle de store leverandørene i Europa. Dette gir gjenlyd og anerkjennelse og er til stor inspirasjon, sier en like tydelig stolt kjedeansvarlig, Synne Svensrud.

Lillehammer - hamburgerhovestaden

I nærmere 14 år har Nortura produsert hamburgere for McDonald´s - som har unike krav til råvaren og framstillingsprosessen. Ved hamburgerfabrikken på Lillehammer lages rundt 25 000 hamburgere i timen når produksjonen går for fullt.

Bonden med på vinnerlaget

- Vi bestemte oss for at vi skulle lage den beste McDonald’s-burgeren og involverte alle for å få det til - fra bonden som leverer storfekjøttet, via maskinoperatører som skal sørge for at maskinene er nøyaktige og pålitelige, til dem som kvalitetssikrer og pakker hamburgerne og sender dem av gårde til restaurantene. Medarbeiderne må hver morgen sjøl evaluere produktene, og det er klart at når alle er så tett på, så blir det også kvalitetsprodukter ut av det, sier Svensrud.

Bedre Gardsdrift

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS