NordicChoiceResortMalmö3

Ny storsatsing for Nordic Choice

24 000 kvadratmeter spa og badeland, over 300 rom tilknyttet et konferansehotell, et anlegg med 200 leiligheter og suiter, to 18-hulls golfbaner og spektakulær arkitektur er Nordic Choice Hotels siste satsing. Nå bygger kjeden et gedigent resorthotell tilknyttet Quality-kjeden i Bara like utenfor Malmö.

Publisert

Det nye anlegget til Nordic Choice (inntegnet nærmest). I bakgrunnen Malmö. (Illustrasjon: Nordic Choice Hotels)

- I Nordic Choice elsker vi alt som er stort. Dette var på godt norsk en ”once in a lifetime”- mulighet. Hotell i dag er noe mer enn en seng å sove i, og stadig flere ser på hotellet i seg selv som et reisemål. Resorthoteller blir et spennende marked fremover, mener Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Totalt nesten 70 000 kvadratmeter

- Dette er en once in a lifetime-mulighet, Petter A. Stordalen. (Foto: Phil Hill)

Det 69 000 kvadratmeter store resortanlegget etableres i tilknytning til en av Nordens beste golfbaner, PGA National of Sweden.

Anlegget skal bestå av 200 leiligheter på totalt 14 000 kvadratmeter, badeland og spa på 24 000 kvadratmeter, i tillegg til konferansehotell med minst 300 rom.

Nysatsingen etableres i den svenske småbyen Bara, en kort kjøretur unna både Malmös storbyatmosfære og Lunds Universitet.

Anlegget blir en del av Quality resort-kjeden i Nordic Choice Hotels.

Et område i vekst

Nordic Choice Hotels har fra tidligere et Comfort-hotell, et Quality-hotell og et Clarion Collection-hotell Malmø, samt et i Lund.

I 2014 åpner dessuten Clarion Hotel & Congress Malmö med 444 nye rom og totalt kongressareal på nærmere 5000 kvadratmeter. Et resorthotell var siste brikken i selskapets sørsvenske satsing,

- Sør-Sverige er i formidabel vekst. Befolkningen vokser, byene vokser - i tillegg kommer nye forbindelser til kontinentet. Det satses ikke bare på én front, men på mange. Da er det naturlig at Nordic Choice Hotels gjør det samme, sier Stordalen.

Skreddersyr opplevelser

Nordic Choice markerer seg med spahoteller i Norden. Her fra Yasuragi Hasseludden.

- Våre resorthoteller er skreddersydd for å kombinere ferie, konferanse eller forretningsreise med fritidsinteresser. Hos oss skal både store og små alltid ha noe å glede seg til. I dag gleder vi oss derfor over å kunne sende våre gjester til Bara i fremtiden, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Gode på spa

Quality Resort i Bara føyer seg inn i rekken over banebrytende spakonsepter som Nordic Choice Hotels i dag driver over hele Skandinavia.

Da 13 000 skandinaver kåret sine spa-favoritter via reisenettstedet orbville.no/reseguiden.se, vant Selma Spa i Sunne tett fulgt av Yasuragi Hasseludden utenfor Stockholm. Hele 7 av 10 plasseringer ble tildelt hoteller i Nordic Choice-familien. World Travel Award kåret i tillegg Quality Spa & Resort Norefjell nylig til Norges beste spa for andre år på rad.

- Vi begynte med spa lenge før konkurrentene våre trodde på konseptet. I dag er vi størst på spa i Norden. Det er en stor fornøyelse å levere førsteklasses spaopplevelser til stadig flere gjester, sier Silseth i pressemeldingen fra Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS