FujairahDibbaEmiratene

Nye Rezidor-hoteller

Rezidor Hotel Group presenterer en rekke nye og spennende hoteller - verden over.

Publisert

Hotel Missoni Kuwait

Hotel Missioni Kuwait.

Det er en kombinasjon av design, livsstil og teknologi som møter gjestene når de entrer Hotel Missioni Kuwait. Over alt på hotellet ser du mønstre og farger som ikke etterlater noen tvil om at det er et Missoni-designhotell.

Creative Director Rosita Missioni er inspirert av Persiabukten og kulturen i Kuwait. Primærfargene er turkis, grønn og gull. De 169 rommene tilbyr førsteklasses service, og gjestene kan nyte mat fra den lekre restauranten Cucina og Luna, samt fra Choco Café og Pool Bar. Funksjoner som check-in på iPads, de nyeste Bang & Olufsen TV-ene på rommene og ”magic mirrors”, som forvandles til fjernsyn på suitenes bad, karakteriserer Hotel Missioni Kuwait.

Senere i år får gjestene også mulighet til å nyte et 1500 kvadratmeter stort Six Senses Spa.

Radisson Royal Hotel Dubai

På en av de mest berømte strekningene av Dubai, Sheikh Zayed Road, ligger Radisson Royal Hotel Dubai side om side med de mest kjente skyskraperne i byen.

Radisson Royal Hotel Dubai.

Hotellet har 375 rom hvorav de minste er på 41 kvadratmeter. De 96 suitene er mellom 61 og 273 kvadratmeter, og alle har en imponerende utsikt over Sheikh Zayed Road på Jumeirah-strandsiden. Den stilrene og elegante designen er skapt av Draw Link Group (Dubai) og er anerkjent av International Interior Design Association (Decade of Design Competition 2011, Honorable Mention i kategorien “hoteller”). Radisson Royal Hotel Dubai tilbyr også basseng på takterrassen, tre spesialrestauranter, Zen Spa, treningssenter og mye mer.

Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba

Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba.

Som nabo til en sandstrand på over 500 meter ligger Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba, mellom Hajjar fjellene og Omangulfen.

De 257 rommene er alle utstyrt med Rezidors tradisjonelle servicetilbud, som blant annet omfatter gratis trådløst internett. Gjestene kan også dra nytte av fem restauranter, to barer, en lobby-lounge og en strand-lounge.

Hotellet har også et flott spa, fire bassenger og et fitness-senter, samt et dykkesenter. I tillegg finnes et basseng- og lekeområde dedikert til barn. For forretningsreisende er det både utendørs og innendørs konferanseområder med plass til opp mot 1000 deltakere.

The Radisson Blu 1835 Resort & Thalasso.

The Radisson Blu 1835 Resort & Thalasso

Med utsikt over havnen og stranden, og i gangavstand fra La Croisette – Cannes’ to kilometer lange hovedgate med luksuriøse butikker og trendy barer og restauranter – finner du The Radisson Blu 1835 Resort & Thalasso.

Høydepunktet på hotellet er Thalassoet, Les Thermes Marins de Cannes, som er kåret til å være en av de beste spaene i regionen. Thalassoterapi er opprinnelig fransk og benytter seg av de medisinske fordelene av sjøvann. De 2700 kvadratetene har 46 behandlingsrom, fitness-senter, innendørs og utendørs svømmebasseng, hamam, sauna, romersk bad, boblebad og alt annet som kroppen trenger for å bli fulladet.

Hotellet har 134 rom og seks møterom, og på takterrassen ligger Restaurant Le 360, med 360 graders utsikt over Cannes, havnen og havneområdet. For de som føler seg heldige er det i tillegg lett adgang til Cannes’ tre kasinoer.

Radisson Blu Hotel Batumi

Radisson Blu Hotel Batumi.

Med sin fascinerende bølgeinspirerte glassfassade og førsteklasses beliggenhet på stranden, er det spektakulære nye Radisson Blu Hotel Batumi på vei til å bli den nye perlen ved Svartehavet i Georgia.

Den enkle tilgangen til både jernbanestasjonen, flyplassen, travle Seaside Boulevard, forretningsdistriktet og de mest populære kulturattraksjonene gjør hotellet til et ideelt reisemål for både forretningsreisende og turister.

Minimalistisk design kombinert med komfort karakteriserer de 169 rommene, som alle har gulv-til-tak glasspanel, noe som gir en imponerende panoramautsikt over byen og Svartehavet. På hotellets praktfulle takterrasse finner man Clouds Bar & Restaurant, som både har menyen og utsikten til å bli en av de mest ettertraktede stedene i Batumi. Gjestene blir lett bortskjemt i det 1.800 kvadratmeter store Anne

Semonin SPA med bl.a fem behandlingsrom, innendørs og utendørs svømmebasseng, finsk sauna og dampbad.

Park Inn Stuttgart.

Park Inn by Radisson Stuttgart Hotel

Stuttgart har en fantastisk beliggenhet i en av Tysklands største vinregioner. Park Inn Stuttgart ligger i sentrum og i nærheten av blant annet Marienplatz. For bilelskere er det ingen vei utenom et besøk på Mercedes-Benz World og Porsche Museum.

Hvis besøket er i desember, er Stuttgart julemarked et av Europas eldste og største. Hotellet tilbyr 181 vakre rom, inkludert 12 med balkonger, en stilfull restaurant, treningssenter med badstue og en rekke møterom. Hotellet passer perfekt som base for en forretningsreise eller en avslappende helgetur.

Like utenfor byen ligger Stuttgart Trade Fair and Convention Center, som årlig arrangerer messer og konferanser.

Park Inn by Radisson Luxembourg

Park Inn by Radisson Luxembourg City

Et fargerikt og ungdommelig hotell har sett dagens lys; Park Inn by Radisson Luxembourg City ligger med 99 moderne rom i sentrum av byen, bare 200 meter fra Central Station og hjertet av den fasjonable handlegaten Avenue de la Gare.

Beliggenheten gir gjestene enkel tilgang til det beste av Luxembourgs attraksjoner som slott og palasser, samt restauranter og barer. Hotellet ligger i nær avstand til byens EU-institusjoner. Den sjarmerende byen er på World Heritage liste og er en inspirerende blanding av gammelt og nytt, hvor det spesielt er den bilfrie gamlebyen som tiltrekker turister.

Forretningsreisende kan nyte tre fleksible møterom og rommer opp til 70 deltakere.

Park Inn by Radisson Donetsk, Ukraina

Park Inn by Radisson Donetsk, Ukraina

Park Inn Donetsk er lokalisert i sentrum. Pushkin Boulevard er byens største gågate og rommer flere kafeer, restauranter og monumenter.

Vis-à-vis hotellet ligger det nylig redesignede Shcherbakov Park, ett sentrum for eventer og festivaler. Byens hovedtorg, Opera & Ballet Theatre, store kjøpesentre og mange kontorer ligger i umiddelbar nærhet. Hotellet er under bygging og vil åpne våren 2012 med 175 rom, en restaurant, møterom, trimrom og parkering.

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

I Sør-Afrikas eldste og mest besøkte by, Cape Town, ligger Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Det er ideelt plassert nært både populær shopping, kafeer og kulturelle attraksjoner. Med bare to minutter til Cape Town International Convention Center og hovedkvarteret til flere store bedrifter er hotellet en ideell base for både forretningsreisende og turister. Attraksjoner som Kirstenbosch Botanical Gardens, Cape Town vinruter, Table Mountain og Robben Island hvor Nelson Mandela satt fengslet, er i nær avstand til hotellet.

Etter lange dager med enten møter eller overveldende inntrykk fra de mange attraksjonene kan gjestene avslutte dagen med en tur i treningsstudio, bassenget eller nyte en drink og middag på RBG Bar & Grill, som serverer lokale delikatesser.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS