FazerLogo

Personalkantine blir Miljøfyrtårn

Personalrestauranten til Storebrand ASA på Lysaker, drevet av Fazer Food Services AS er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert. Bærum kommune deler ut Miljøfyrtårn-beviset 28. september.

Publisert

Arbeidet med å forberede sertifisering av personalrestauranten har pågått i over ett år, og har inkludert trening på riktig kildesortering hos ansatte, brukere og gjester.

Mye arbeid

Det er også nedlagt et stort arbeid med å forberede, strukturere og dokumentere driften av personalrestauranten slik at de tilfredsstiller alle krav som stilles til et Miljøfyrtårn.

- Det er med stolthet vi nå kan kalle Personalrestauranten på Storebrand som er drevet av Fazer for den aller første miljøfyrtårnsertifiserte kantinen i Norge, melder Ivar Villa i Fazer i en pressemelding.

Kortreist mat

Storebrand ASA har siden de flyttet sitt hovedkontor til Bærum arbeidet målrettet på å minimere belastningen på miljøet, og stilt betydelige krav til sine samarbeidspartnere og leverandører.

Storebrand har også inngått Klimaløftet ovenfor Miljøverndepartementet og har tidligere i år bl.a. vært vertskap for et seminar for øvrige bedrifter som har inngått Klimaløftet.

Fazer har de siste årene vært fokusert på å bruke kortreist mat og tilby matretter som blir laget fra bunnen av. Personalrestauranten hos Storebrand på Lysaker er den første av Fazer-konsernets serveringssteder som er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS