ScandicStavangerForus

Scandic Stavanger Forus har åpnet

Scandic Stavanger Forus har nå åpnet. Over nye 50 arbeidsplasser, 240 moderne hotellrom, restaurant, en trivelig lobbybar og et eget konferansesenter med plass til 1000 personer. Dette er noe av det Scandic kan tilby tilreisende og byens befolkning når hotellet nå åpner dørene for sine gjester.

Publisert

Scandic Stavanger Forus har åpnet.

Miljø, design og tilgjengelighet er stikkord for Scandics virksomhet. Alle de 240 rommene har design og uttrykk inspirert av Rogalands spennende industrihistorie.

24 av rommene er også spesialtilpassede handikap-rom, helt i tråd med Scandics fokus på smarte løsninger. Helse er viktig for Scandic, og hotellet har eget treningsrom.

Et behov

– Vi er stolte av å kunne tilby tilreisende og områdets befolkning et splitter nytt hotell, sentralt plassert midt på Forus. Området har lenge hatt behov for flere overnattingsplasser, blant annet i forbindelse med etableringer av nye kontorer og arbeidsplasser i området, sier Geir Anker Olsen, hotelldirektør ved Scandic Stavanger Forus.

– Allerede før åpning hadde vi mange bookinger. Når gleder vi oss over å ha åpnet dørene og få vist det flotte produktet vi tilbyr, legger Anker Olsen til.

Lokale råvarer

Hotellet har lagt vekt på lokale råvarer og produsenter i restauranten.

– Vi skal ha mat-torg i restauranten, fra den 10.august. Det blir en deilig og innbydende buffet med noe av det beste fra Rogaland som matfylke kan tilby. Her vil man kunne finne kveite fra Hjelmeland, rillet av gris fra Prima-Jæren og Jæren-potet- og purresuppe, for å nevne noe. Her er alle hjertelig velkomne, både hotellgjester og selvfølgelig de som jobber og bor i området, avslutter Anker Olsen.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS