HotelSagaHaugesund
HotelSagaHaugesund

Fra Rica til Thon i Haugesund

Caiano Hotelldrift AS har inngått en franchiseavtale med Thon Hotels for Hotel Saga. Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil, og som en del av konseptet City. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Saga fra 1. august 2012.

Publisert

Saga i Haugesund blir Thon Hotel fra 1. august i år.

Hotellet har 107 rom og ligger i sentrum av Haugesund rett ved gågaten og byens flotte kaiområde. Hotellet er et forretningshotell med møteromsfasiliteter som holder god standard og en hyggelig atmosfære.

Fra Rica til Thon

– For oss er det svært spennende å komme inn under et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, sier administrerende direktør Johan Hjelmaas på Thon Hotel Saga.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi utvider porteføljen med et hotell i Sildabyen. Thon Hotels-kartet har hatt ett tomrom mellom Stavanger og Bergen, men nå er kartet mer komplett, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Thon Hotel Saga

Møterom med kapasitet for inntil 40 personer

En hyggelig frokostrestaurant hvor det også serveres kveldsbuffet hver dag

Treningsrom

Parkering

Universell utforming

Hotellet er svanemerket

Fakta om Caiano Hotelldrift AS

Caiano Hotelldrift AS driver to hotell i Haugesund. Rica Maritim Hotel som er et kurs & konferansehotell med 311 rom og kapasitet til 870 i konferanse. Hotel Saga blir drevet som Rica Saga Hotel frem til 1. august. Da tar Thon Hotels over.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS