Spåtind1
Spåtind1

Svensk OL-vinner har kjøpt Spåtind

Mannen bak svenskenes første OL-gull, 42 år gamle Fredrik Lööf, er identisk med mannen som kjøpte Spåtind Høyfjellshotell i Oppland. Lööf og hans norske samboer, legen Maj Elin Storeide, kjøpte tidligere i år hotellet for to millioner kroner. Paret og deres tre barn har også bosatt seg i Oppland.

Publisert

Den svenske OL-vinneren Fredrik Lööf kjøpte nylig Spåtind Høyfjellshotell sammen med samboer, norske Maj Elin Storeide.

Søndag tok Sverige sitt første OL-gull. Lööf og hans makker Max Salminen vant medaljeseilasen i Star-klassen, og de to tok dermed Sveriges første gull under lekene i London. Det var svenskenes første OL-gull i seiling siden 1976.

Les om svenskenes OL-gull her

Les også: Kjøpte Spåtind Høyfjellshotell for to millioner kroner

Nå blir det hotelldrift

Nå skal Lööf hjem til Norge for å drive hotell sammen med samboeren.

– Vi har kjøpt et fjellhotell utenfor Lillehammer. Det skal jeg fokusere på i nesten et år nå, sier gullgutten, og åpner for at det også kan bli bryllup.

– Det er planen. Vi har vært forlovet i 10 år, og har tre barn, men det har liksom aldri blitt tid til noe bryllup, sier han.

Skal vise Northug

Det skal også nevnes at det norske skilandslaget har booket et rom på hotellet, og den nye svenske OL-helten vi ikke gå glipp av muligheten for å vise den frem for Petter Northug, som storkoiser seg når han kan gi svenskene et lite pek.

– Jeg vil henge opp medaljen slik at Northug ikke kan gå glipp av den, sier Lööf smilende.

Les også tidligere publiserte Spåtind må stenges

Les også: Spåtind til salgs for halv pris

"
Powered by Labrador CMS