Ullevaal stadion Wikipedia
Ullevaal stadion Wikipedia

Fursetgruppen inntar Ullevaal

Fursetgruppen skal levere og servere mat og drikke på Ullevaal Stadion. Ullevaal Business Class (UBC) og Fursetgruppen signerte nylig en samarbeidsavtale om levering og servering. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2013, og strekker seg over fem år - med opsjon på 5 + 5 nye år.

Publisert

Fursetgruppen inntar vår landslagsarena for fotball. (Foto: Wikipedia)

– Fursetgruppen er stolt av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for levering og servering av mat og drikke ved UBC på Ullevaal Stadion. Vi ser frem til et spennende samarbeid i årene fremover, sier Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen.

Administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

– Vår felles målsetning er at vi sammen skal videreutvikle mat- og drikkekonseptene på UBC. Fursetgruppens særegenhet ligger i at alle våre steder skal være helt unike. Vi skaper individuelle og spennende konsepter med særpreg, fortsetter Sæther.

– En totalopplevelse

– Sammen skal vi sette gjestene i fokus, samt gi dem en totalopplevelse gjennom topp kvalitet, faglig dyktighet og mat i særklasse, sier Elsa Doseth, administrerende direktør på UBC.

– Vi ser dette som et meget viktig strategisk valg. UBC er kjent for sine fleksible møtelokaler og sin høye servicegrad. Nå er det på tide å tenke mer på mat og drikke. Vi opplever at våre gjester blir mer og mer opptatt av mat, og vi skal tilby dem sunn og spennende mat av høy kvalitet. Gjerne fra småskalaprodusenter og gjerne kortreist mat. Dette gjelder både pausemat og lunsj, men ikke minst middager og banketter – som vi sammen med Fursetgruppen vil satse enda mer på i tiden som kommer, sier hun.

Thon Hotel Ullevaal

– Ellers tar vi gjerne i mot både små og store arrangementer av ulike slag.Thon Hotel Ullevaal Stadion er vår samarbeidspartner, og våre gjester kan gå tørrskodd mellom hotell, konferansesenter og parkeringshus. Her finner du 144 moderne rom i et sporty hotell, uttaler Doseth.

Thon Hotel Ullevaal Stadion.

UBC

* UBC holder til på Norges nasjonalanlegg for fotball, Ullevaal Stadion. Der disponeres 42 møterom og et av Norges største kurs- og konferansesentre. På landskamper og på Vålerengas hjemmekamper tilbyr UBC også Norges største VIP- og hospitalitykonsept for næringslivet. Her er det lokaler for de fleste anledninger, og en kapasitet fra 2-800 personer.

* De fleste møterom har dagslys, med utsikt enten mot gressmatten eller mot handlegaten. UBC-salen er en av Oslos største saler, som er meget godt tilrettelagt for store events, konferanser, banketter og messer/utstillinger. Den kan deles i tre, men som hel sal er kapasiteten om lag 800 personer til konferanse, cirka 800 til mottakelse og rundt 450 til bankett.

Ullevaal Stadion ligger sentralt til, med flybuss og T-bane i umiddelbar nærhet. I tillegg har vi 600 innendørs parkeringsplasser til fordelaktige priser for våre gjester.

Et nytt og spektakulært lokale med 400 sitteplasser og panoramautsikt over Ullevaal Stadion åpner januar 2014.

UBC har 20 faste årsverk, samt cirka 150 personer som jobber ekstra når det er store arrangementer og landskamper. Omsetningen i 2012 er på rundt 84 millioner kroner.

Les mer på UBC.no

Fursetgruppen

* Fursetgruppen er en godt etablert restaurantgruppe under stadig utvikling.

* Den er sammensatt av individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå.

* Gruppen drifter i dag åtte restaurantsteder i Oslo, blant andre Ekebergrestauranten, Lofoten Fiskerestaurant, Tjuvholmen Sjømagasin og Restauranthuset Operaen.

* Gruppen har cirka 280 årsverk og omsetter for om lag 250 millioner i 2012.

Les mer på Fursetgruppen.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS