PålHelgeKraknes3
PålHelgeKraknes3

Nytt vinkurssamarbeid

Vil du lære mer om vin? Strøm, Bibendum og BestBuys har inngått et langsiktig vinkurssamarbeid med BliEnVinkjenner.no. – Dette er en fantastisk mulighet for oss til å tilby våre kunder noe helt unikt, sier Pål-Helge Kraknes, Managing Director hos vin- og brennevinsimportørene Strøm & Bibendum fornøyd.

Publisert

Pål-Helge Kraknes, Managing Director hos vin- og brennevinsimportørene Strøm & Bibendum.

Samarbeidsprosjektet gir kundene mulighet til å ta kursene helt kostnadsfritt og alle som gjennomfører mottar kursbevis. Det eneste kriteriet for å melde seg på, er at de er en avtalekunde av en eller flere av vinimportørene som er med på prosjektet.

Øke kunnskapsnivået

– Fra vinteren 2012 har alle våre avtalekunder i horecamarkedet muligheten til å ta vinkurs på nett gjennom BliEnVinkjenner.no. Vi har mange kunder i horeca som er veldig viktige for oss, og vi har derfor investert stort i å kunne tilby noe helt unikt. Mange av kundene våre sier de svært gjerne vil lære mer om vin og øke kunnskapsnivået blant sine ansatte, men har verken tid eller nok ressurser til å sende servitørene på vinkurs. Gjennom dette samarbeidsprosjektet kan ansatte selv ta kursene til hvilken tid på døgnet de selv ønsker og i sitt eget tempo, sier Kraknes.

Vinopplæring

BliEnVinkjenner tilbyr vinopplæring og har lenge vært populært for privatpersoner med vininteresse som ønsker å lære mer om emnet.

”Kursene er enkle og lett forståelige, samtidig som det er spennende og morsomt, og for meg helt klart den beste måten å lære på”, uttaler en privatperson som har tatt alle kursene. Han er nå klar for å videreutdanne seg innen vin gjennom WSET-kursene (Wine & Spirit Education Trust).

BliEnVinkjenner.no

BliEnVinkjenner.no tilbyr vinkurs på nett gir deg muligheten til å lære om vin innenfor temaer som vin og mat, vinstiler, vindruer og selvfølgelig basis vinkunnskap. Kurstilbudet spenner seg over fire ulike temaer der du selv gjennomfører vinkurs når du ønsker det. 365 dager i året, sju dager i uken.

Alle kursene er skrevet av vinfaglig utdannede personer med et ønske om å gjøre kunnskapen lett tilgjengelig for deg. Stikkord her er: Lettlest og illustrert innhold, oppgaver og matoppskrifter, og anbefalte viner fra Vinmonopolet

Det er Svein Lindin og Tor Frostmo som står bak BliEnVinkjenner.no.

Står bak BliEnVinkjenner.no

"

Tor Frostmo (til venstre) og Svein Lindin. (Foto: Morten Holt)

Svein Lindin har solid bakgrunn fra kjente topprestauranter i Norge og fra vinimportbransjen. Han har siden 1997 holdt vinkurs og foredrag for næringslivet og private om hva som opptar han mest: Vin med klar adresse, vinkunnskap og mat & vin i samspill. Han reiser på jevnlige studieturer til vinområder omkring i verden for inspirasjon til sine vinkurs og artikler.

Lindin er eier og daglig leder i In Vino Veritas, styremedlem i Norsk Vinkelnerforening og fast vinskribent i bransjemagasinet Horeca (Horecanytt.no) og tidsskriftet Dine Penger.

Tor Frostmo har sin utdannelse og yrkeserfaring gjennom mange år i hotell- og restaurantbransjen. Han har stor og bred kompetanse innen fagområdet vin og var en av de første i Norge som fullførte vinkelnerutdannelsen. Frostmo er fast vinskribent og leverandør av smaksnotat til hotell- og restaurantbransjens eget fagmagasin Horeca (Horecanytt.no) og det nettbaserte Magasinet Vinofil.

Han er også flittig benyttet som foredragsholder, og er| jury-medlem i internasjonale smakspaneler og fast deltager på Vinmonopolets pressesmakinger.

Strøm, Bibendum og BestBuys

Strøm, Bibendum og BestBuys er norske vinimportører som i dag eies av Altia.

Altia er et ledende vin- og brennevinskonsern i Norden og Baltikum.

Strøm, Bibendum og BestBuys er med i rekke store kjedeavtaler på vin og brennevin, blant annet Gress, Rica, Thon, Nores-gruppen, Furset-Gruppen, Dilla Holding og Big Horn. I tillegg har de mange avtaler med enkeltkunder og mindre grupperinger i bransjen.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS