ClarionCollectionHavnekontoretsalong
ClarionCollectionHavnekontoretsalong

Kåret til Clarions beste hotell internasjonalt

Da Choice Hotels International kåret verdens beste Clarion-hotell, gikk prisen til Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen. Hotellet ble best av totalt 300 Clarion- og Clarion Collection-hoteller fra hele verden, som konkurrerte om den gjeve utmerkelsen. 

Publisert

Salongen på Clarion Collecation Havnekontoret i Bergen.

– Det er fantastisk morsomt at et hotell i Bergen kan hevde seg i en slik skarp internasjonal konkurranse. Clarion Collection Hotel Havnekontoret er et lite hotell men med stor personlighet og masse sjel. Dette er et hotell som fortjener å bli lagt merke til langt utover Norges grenser, sier Torgeir Silseth administrerende direktør i Nordic Choice Hotels som eier Clarion Collection kjeden.

På Bryggen

Clarion Collection Hotel Havnekontoret har 116 rom i et av Bergens mest ærverdige bygg.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret har 116 rom i et av byens mest ærverdige bygg, midt på Bryggen i Bergen. Beliggenheten, kombinert med en sterk historisk forankring, nybarokkarkitektur og utsøkt interiør, gjør at Havnekontoret i dag fremstår et fasjonable hotell.

I juryens begrunnelse heter det at hotellet har levert enestående resultater innen RevPar-utvikling, arbeidsmiljø, gjestetilfredshet og driftsresultat.

Prisen som ble overrakt under en gallamiddag i anledning Choice Hotels International Convention i Las Vegas, føyer seg inn blant flere utmerkelser som har tilfalt Clarion Collection Havnekontoret.

Inspirasjon

– Vår strategi har fra første dag vært å levere et kvalitetsprodukt. Takket være våre fantastiske medarbeidere har vi klart å levere et produkt som innfrir forventingene til våre gjester. En slik utmerkelse gir oss motivasjon og inspirasjon til å stå på videre fremover. Det er våre medarbeidere som hver dag gjør en strålende jobb som er nøkkelen bak suksessen vår. Jeg er utrolig stolt og glad for å være en del av dette teamet, sier hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Havnekontoret Hilde Berentsen.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS